Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
6 träffar
Populärast
Visar 6 av 6 produkter
1

Terränghjul till barnvagn

Med en barnvagn som är utrustad med terränghjul blir det lättare att ta sig fram oavsett underlag och miljö. Hjulen håller en högre kvalitet, är mer robusta och designade för att klara av väderlekar som snö och även tuffa underlag som terräng, skog åkermark och liknande. Detta gör det enklare och snabbare för dig att ta dig fram och där du slipper slita på vagnens tunnare hjul. I vårt sortiment hittar du terränghjul från flera olika märken som har olika funktioner för att du enkelt ska hitta ett par som passar era behov och resor.

En smidigare resa med terränghjul

En vagn kan vara otymplig att röra sig med, speciellt på vissa underlag och väderlekar om man inte har rätt anpassade hjul. För dig som ska köra vagnen under vintern kan snö vara en jobbig faktor. Bor du dessutom på landet eller ofta kör vagnen på svårare underlag som terräng, skog, åkrar eller liknande så är fel hjul väldigt ansträngande. Dessutom kan vanliga hjul lätt slitas vid tuffa underlag och kanske även gå sönder, vilket är väldigt jobbigt om du långt från hemmet. Med terränghjul blir resan mycket smidigare då de är anpassade för svåra underlag och håller mycket bättre.

En bra idé att skaffa terränghjul till din vagn

Att skaffa anpassade och tåliga hjul är en bra idé för dig som rör dig mycket i terräng eller jobbiga underlag. I vårt sortiment hittar du flera terränghjul från olika märken av hög kvalitet. Förutom olika designer och utformningar som passar olika vagnar så har de även olika egenskaper som du kan kolla på innan du gör ditt val. Här hittar du både vanliga terränghjul och svängbara beroende på vad det är för behov du har. Här hittar du alltid bra terränghjul till bra priser, vi har prisgaranti och även snabba leveranser som gör att du får dina nya hjul inom kort. Köp dem smidigt online på vår hemsida eller besök någon av våra butiker.

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.