Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
17 träffar
Populärast
Visar 17 av 17 produkter
1

Chassi till barnvagn

Ett barnvagnschassi är själva skelettet eller basen på barnvagnen. Dessa kan du köpa som de är och själv handla en sittdel eller liggdel samt adapters för babyskydd separat eller hitta en färdig kombination där allt ingår. I vårt sortiment av barnvagnschassi hittar du produkter från flera olika kvalitativa märken som du kan jämföra med varandra. Du hittar olika storlekar och funktioner som du kan välja mellan för att hitta den om ni tycker passar er allra bäst.

Flera barnvagnschassin av hög kvalitet

För dig som är ute efter ett barnvagnschassi har vi plockat fram ett varierat utbud av produkter av hög kvalitet och från olika professionella märken. Ett barnvagnschassi är själva grunden eller ”skelettet” av vagnen, där sedan en sitt/ligg-vagn kan placeras tillsammans med tillbehör som byglar, adapter för babyskydd och mycket mer. I vårt sortiment hittar du flera barnvagnschassin som du kan köpa för sig och pussla ihop med dessa delar separat. Dessa kommer i olika utformningar där du kan välja vilken som passar er och ert barn bäst. För dig som vill ha en färdig kombination så hittar du även paket där barnvagnschassi kommer med en sitt/ligg-del, adapter till babyskydd och bygel.

Hitta den barnvagnschassi som passar era behov

I ett stort utbud av kvalitativa barnvagnschassi så finns det mycket att välja mellan. På varje chassi kan du kolla vilka funktioner de kommer med för att enklare hitta en som tillfredsställer alla era behov. Vissa har extra stora varukorgar, punkteringsfria gummidäck, fotbroms och höjdjusterbara handtag. Vissa väger mindre än andra för dig som vill hitta något smidigt som är lätt att bära med, och vissa väger mer för dig som vill ha en vagn med många funktioner och utrymme. Handla ditt barnvagnschassi enkelt och tryggt hos oss online eller i vår fysiska butik. Det tillkommer alltid både garanti och öppet köp när du handlar några av våra produkter.