Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
45 träffar
Populärast
Chassi NXT90 (2023) - Outdoor Emmaljunga
Emmaljunga
Chassi NXT90 (2023) - Outdoor
6 395 kr
Priam Chassi & Sittbas - Chrome/Black Cybex
Cybex
Priam Chassi & Sittbas - Chrome/Black
Platinum
9 199 kr
Chassi NXT Twin (2023) - Black Emmaljunga
Tillfälligt slut
Emmaljunga
Chassi NXT Twin (2023) - Black
7 195 kr
Yoyo2 Chassi - Black Babyzen
Babyzen
Yoyo2 Chassi - Black
4 395 kr
Yoyo2 Chassi - White Babyzen
Babyzen
Yoyo2 Chassi - White
4 395 kr
Spring Chassi - Black Thule
Thule
Spring Chassi - Black
4 499 kr
Spring Chassi - Aluminum Thule
Thule
Spring Chassi - Aluminum
4 199 kr
Visar 24 av 45 produkter
12

Chassi till barnvagn

Ett barnvagnschassi är själva skelettet eller basen på barnvagnen. Dessa kan du köpa som de är och själv handla en sittdel eller liggdel samt adapters för babyskydd separat eller hitta en färdig kombination där allt ingår. I vårt sortiment av barnvagnschassi hittar du produkter från flera olika kvalitativa märken som du kan jämföra med varandra. Du hittar olika storlekar och funktioner som du kan välja mellan för att hitta den om ni tycker passar er allra bäst.

Flera barnvagnschassin av hög kvalitet

För dig som är ute efter ett barnvagnschassi har vi plockat fram ett varierat utbud av produkter av hög kvalitet och från olika professionella märken. Ett barnvagnschassi är själva grunden eller ”skelettet” av vagnen, där sedan en sitt/ligg-vagn kan placeras tillsammans med tillbehör som byglar, adapter för babyskydd och mycket mer. I vårt sortiment hittar du flera barnvagnschassin som du kan köpa för sig och pussla ihop med dessa delar separat. Dessa kommer i olika utformningar där du kan välja vilken som passar er och ert barn bäst. För dig som vill ha en färdig kombination så hittar du även paket där barnvagnschassi kommer med en sitt/ligg-del, adapter till babyskydd och bygel.

Hitta den barnvagnschassi som passar era behov

I ett stort utbud av kvalitativa barnvagnschassi så finns det mycket att välja mellan. På varje chassi kan du kolla vilka funktioner de kommer med för att enklare hitta en som tillfredsställer alla era behov. Vissa har extra stora varukorgar, punkteringsfria gummidäck, fotbroms och höjdjusterbara handtag. Vissa väger mindre än andra för dig som vill hitta något smidigt som är lätt att bära med, och vissa väger mer för dig som vill ha en vagn med många funktioner och utrymme. Handla ditt barnvagnschassi enkelt och tryggt hos oss online eller i vår fysiska butik. Det tillkommer alltid både garanti och öppet köp när du handlar några av våra produkter.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer