Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
85 träffar
Populärast
Priam Sittvagn Cybex
Cybex
Priam Sittvagn
Platinum
11 795 kr
Visar 24 av 85 produkter

Hos oss hittar du billiga sittvagnar online

En sittvagn är en utmärkt barnvagn för de lite äldre barnen som har lärt sig sitta upp på egen hand. De sittvagnar du hittar hos oss på BabyWorld har smart design och ser till att barnet utan problem kan betrakta världen framför sig på ett bekvämt och säkert sätt. Barnvagnarna är enkla att dra och de allra flesta har goda möjligheter att justera handtagen. Majoriteten av sittvagnarna är riktade framåt men en del går att vända så att barnet tittar mot dig istället.

Hos oss på BabyWorld hittar du ett flertal olika barnvagnar men även många andra passande produkter för barn. Se till att kolla igenom vårt utbud av barnvagnar för att hitta den perfekta sittvagnen för just dig och din familj. Använd dig av våra sorteringsknappar för att hitta våra mest populära eller billiga sittvagnar online.  

Oavsett vilken du väljer ser vi till att du snabbt får hem din beställning!

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan sittvagn och andra barnvagnar?
Sittvagnen brukar oftast vara den andra barnvagnen man köper hem, många gånger när barnet börjar närma sig 8 månaders ålder. Sittvagnen är den barnvagn som används längst under barnets uppväxt. De flesta sittvagnar går att använda på de flesta typer av underlag men är inte lika funktionella som joggingvagnar eller nätta som sulkys.
Hur vet man vilken sittvagn man ska ha?
Det viktigaste att utgå ifrån vid köp av sittvagn är i vilka miljöer den främst ska användas. Vi erbjuder ett brett sortiment av sittvagnar som passar familjer i stan såväl som på landet. Beroende på vilket underlag ni som familj oftast kör på finns det sittvagnar för både terräng och trottoarer, likväl däck med luft alternativt skum. Sittvagnens design kan även det variera och kan ha olika bredd och längd – vilket kan vara viktigt att ha i beaktning i fråga om vilken bil ni har, eller hur stor hissen upp till lägenheten är.
Går det att prova vagn i BabyWorld butiker innan man beställer online?
Självklart! De sittvagnar du hittar hos oss är rejäla men inte alltför stora – men sådant kan ju vara svårt att få en uppfattning om utan att se den på riktigt. I våra butiker är du varmt välkommen att testa, känna och klämma på sittvagnarna. Vår personal är väl pålästa och hjälper dig mer än gärna med att hitta en vagn för just er familj. I varje butik finns det även en eller flera skärmar där du, efter att ha testat sittvagnen, kan beställa vagnen online och beroende på var du bor, få den hemlevererad.
Går det att springa med en sittvagn?
En sittvagn går att använda på de flesta typer av underlag men är inte lika funktionell som en joggingvagn. Joggingvagnen är designad för att klara av en annan typ av användning.
Hur skiljer sig en sittvagn och en sulky?
En sittvagn är inte lika liten och smidig som en sulkyvagn. En sittvagn är mer stabil och har mer utrymme. En sulky passar sig utmärkt för de som önskar en mer generell barnvagn och passar de familjer som inte har några särskilda behov utan bara vill ha en prisvärd barnvagn som de kan använda under många år.