Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
99 träffar
Populärast
E-Priam Sittvagn (2021) Cybex
Cybex
E-Priam Sittvagn (2021)
Platinum
12 995 kr
Smile 4 Sittvagn - Pure Beige Britax
Britax
Smile 4 Sittvagn - Pure Beige
Premium Line
7 295 kr
+4
Smile 4 Sittvagn - Fossil Grey Britax
Britax
Smile 4 Sittvagn - Fossil Grey
Premium Line
7 795 kr
+4
Smile 3 Sittvagn - Fossil Grey Britax
Britax
Smile 3 Sittvagn - Fossil Grey
Premium Line
5 495 kr
+7
Visar 24 av 99 produkter

Hos oss hittar du billiga sittvagnar online!

En sittvagn är en utmärkt barnvagn för de lite äldre barnen som har lärt sig sitta upp. De sittvagnar du hittar hos oss har smart design och ser till att barnet utan problem kan betrakta världen framför sig på ett bekvämt och säkert sätt. Naturligtvis är barnvagnarna även enkla att dra och de allra flesta har goda möjligheter att justera handtagen. De flesta sittvagnarna är riktade framåt men en del går även att vända så att barnet tittar mot dig istället.

Skillnaden mellan sittvagn och andra barnvagnar

Vårt tips är att du kollar igenom våra olika sittvagnar för att hitta en som passar just dina och ditt barns behov. Använd dig av våra sorteringsknappar för att hitta våra mest populära eller billiga sittvagnar online. Sittvagnen brukar oftast vara den andra barnvagnen man köper hem, många gånger när barnet börjar närma sig 8 månaders ålder. Det är oftast denna barnvagn som sedan används under många år. De sittvagnar du hittar hos oss är rejäla men inte alltför stora. De går att använda på de flesta typer av underlag men är inte lika funktionella som joggingvagnar. De är inte lika små och smidiga som sulkyvagnar men är desto mer stabila och har mer utrymme. Det är på många sätt en mer generell barnvagn som passar de familjer som inte har några särskilda behov utan bara vill ha en prisvärd barnvagn som de kan använda under många år. Hos oss på BabyWorld hittar du ett flertal olika barnvagnar men även många andra passande produkter för barn. Se till att kolla igenom vårt utbud av barnvagnar för att hitta den perfekta barnvagnen för just dig och din familj. Oavsett vilken du väljer ser vi till att du snabbt får hem din beställning!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer