Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
39 träffar
Populärast
Pact pro - Shale Joie
Joie
Pact pro - Shale
Nyhet
2 499 kr
Visar 24 av 39 produkter
12

Sittvagn med fullt liggläge – möjligheten att sova skönt i en sittvagn

Sömn är viktigt - med en sittvagn med liggläge kan du enkelt växla mellan en vagn som låter ditt barn vara med och upptäcka omvärlden, till en vagn som blir en mysig sovplats där ditt barn ostört och ombonat kan få en stunds vila. Sittvagnar med fullt liggläge kan, till skillnad från barnvagnar som endast delvis har ett nedfällbart ryggstöd, fällas ner helt och ditt barn kan ligga ner helt plant vid behov. Med en vagn med fullt liggläge kan du vara trygg med att ditt barn kan ta en stunds vila bekvämt och mysigt. Hos oss på BabyWorld hittar du massor av bekväma sittvagnar som går att fälla ner till helt liggläge - ta del av vårt stora sortiment här!

Vanliga frågor

Vad är en sittvagn med fullt liggläge?
En sittvagn med fullt liggläge är en barnvagn som kan justeras för att låta barnet ligga helt plant och horisontellt i vagnen, vilket ger dem möjlighet att vila bekvämt under promenader eller utflykter.
Vad är fördelarna med en sittvagn med fullt liggläge?
En sittvagn med fullt och bra liggläge är dessutom helt perfekt för de yngre barnen som kanske ska göra övergången mellan liggvagn och sittvagn, eller barn som helt enkelt tycker om att variera sitt- och liggläget för att kunna både vila och vara med på färden.

En sittvagn med fullt liggläge är också perfekt att ha på förskolan, där många barn sover i sin vagn på dagen. Sittvagnar med bra liggläge är förståeligt nog populära hos både barn och föräldrar, och blir snabbt en trygg plats att både vila i och upptäcka världen.
Varför är fullt liggläge viktigt i en sittvagn?
Fullt liggläge är viktigt för att det ger barnet en mer ergonomisk och bekväm sovplats. Det kan också vara nödvändigt för barn som behöver sova längre perioder under dagen.
Är det säkert för spädbarn att sova i en sittvagn med fullt liggläge?
Ja, det är säkert för spädbarn att sova i en sittvagn med fullt liggläge om vagnen är utformad för det ändamålet och om säkerhetsrekommendationer följs. Detta gäller ofta kombivagnar. Eller kräver ett babynest.
Vad är viktbegränsningen för ett barn i fullt liggläge i en sittvagn?
Viktbegränsningen varierar beroende på vagnens modell och tillverkare. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för att säkerställa att vagnen används på ett säkert sätt. Denna information hittar du i respektive varas produktbeskrivning.
Går det att använda en sittvagn med fullt liggläge under promenader och jogging?
De flesta sittvagnar med fullt liggläge är inte avsedda för jogging eftersom de vanligtvis inte har de nödvändiga funktionerna för att ge stabilitet och stötdämpning som behövs under jogging. För promenader i stadsmiljö eller parker är de dock oftast lämpliga.
Går det att fästa ett babyskydd på en sittvagn med fullt liggläge?
Vissa sittvagnar, beroende på modell, är kompatibla med specifika babyskydd och har adaptrar som gör det möjligt att fästa det på vagnen. Detta kan vara praktiskt när du vill flytta ditt sovande barn från bilen till vagnen utan att störa deras sömn.
Vad är skillnaden mellan en sittvagn med fullt liggläge och en liggvagn?
En sittvagn med fullt liggläge kan justeras för att låta barnet ligga helt plant, men den har vanligtvis också sittläge för när barnet är vaket. En liggvagn är utformad för att endast ha fullt liggläge och är mer lämpad för spädbarn och barn som behöver ligga mer under sina utflykter.