Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
79 träffar
Populärast
Visar 24 av 79 produkter

Framåtvänd sittvagn – ger ditt barn full uppsikt

En framåtvänd sittvagn ger ditt barn full uppsikt samtidigt som hen fortfarande kan lutas tillbaka för en stunds skön vila. Framåtvända sittvagnar finns i en mängd olika utföranden, med olika typer av sits, däck och funktioner. Behöver ni en vagn som ska klara ojämnt underlag och körning i terräng kan ni välja en vagn med anpassade däck och bra fjädring. Söker ni efter en smidig vagn att enkelt kunna navigera är en framåtvänd vagn med tre hjul en smidig lösning. De är enkla att svänga och lätta att köra, något som många föräldrar uppskattar! Särskilt om man måste handla, åka buss eller på annat sätt komma fram där det är ont om plats.

Vanliga frågor

Hur väljer jag rätt framåtvänd sittvagn?
Börja med att gå igenom hur du ska använda vagnen- som enda vagn eller ett komplement för särskilda tillfällen? Hur bor ni? Var ska vagnen köras? Hur stort är barnet? Genom att svara på dessa frågor kan du snabbt avgränsa sökandet och tydligare se vilka behov ni har.

Framåtvända sittvagnar finns för alla förhållanden och miljöer, oavsett var eller hur du ska köra den. Oavsett om ni vill ha en vagn som är enkel att fälla ihop för att kunna få in den i bilen, ha med på resan, eller som klarar även den tuffaste terrängen samtidigt som den ger ditt barn komfort och bra fjädring i chassit, hittar ni exakt det ni behöver här hos oss på BabyWorld. Om du har ett nyfiket barn som vill se och uppleva det som händer runtomkring är det en framåtvänd sittvagn du letar efter. Ta del av vårt stora utbud från de största tillverkarna inom sittvagnar så hittar ni vagnen just för er!
Vad är en framåtvänd sittvagn?
En framåtvänd sittvagn är en typ av barnvagn som är utformad för äldre barn som kan sitta upp själva. Barnet sitter i vagnen och tittar framåt, mot den riktning vagnen rör sig.
Vilken ålder är lämplig för en framåtvänd sittvagn?
Framåtvända sittvagnar är oftast lämpliga för barn som är minst 6 månader gamla och kan sitta upp stabilt utan stöd.
Vad är fördelen med att använda en framåtvänd sittvagn?
En framåtvänd sittvagn kan vara mer underhållande för äldre barn eftersom de kan se världen runt omkring dem.
Vilka är nackdelarna med framåtvända sittvagnar?
Nackdelarna inkluderar att barnet inte kan se föräldern, vilket kan vara en tröst för vissa barn. Dessutom är det viktigt att vänta med att använda en framåtvänd sittvagn tills barnet är tillräckligt starkt för att sitta upp självt och har god nackkontroll.
Är alla framåtvända sittvagnar lika säkra?
Nej, säkerhetsegenskaperna kan variera mellan olika märken och modeller av sittvagnar. Det är viktigt att välja en sittvagn som uppfyller de säkerhetsstandarder som gäller i ditt land och som har robusta säkerhetsfunktioner som fempunktsbälten och bromsar.
Kan jag använda en framåtvänd sittvagn för spädbarn?
Nej, framåtvända sittvagnar är inte lämpliga för spädbarn. För spädbarn bör du använda en liggvagn eller ett babynest som ger fullt stöd för deras nacke och rygg.
Kan jag fälla ihop en framåtvänd sittvagn för enklare transport?
Ja, många framåtvända sittvagnar är fällbara och enkla att transportera och förvara när de inte används.