Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
16 träffar
Populärast
Visar 16 av 16 produkter
1

Multisportvagnar, joggingvagn & cykelvagnar till barn och baby!

På denna sida hittar du vagnar för den aktiva föräldern. Anser du dig vara en aktiv person som gillar att gå eller springa länge och väl? Känner du att de vanliga barnvagnarna inte riktigt är anpassade för den typ av långa promenader eller joggingturer som du vill kunna fylla din dag med? Då kommer en av våra joggingvagnar högst sannolikt att passa dig perfekt. Vi har ett stort utbud av joggingvagnar, cykelvagnar och vagnar för övrig multisport i flera olika utföranden. Dessa alternativ rullar lättare, klarar av tuff terräng och kan i vissa fall även vara fylld med speciella funktioner – perfekt för en verksam familj som gillar att hålla igång. Vi bjuder dessutom på frakten när du handlar för mer än 500 kronor. Ta tillvara din energi under vardagen på bästa sätt med hjälp av en praktisk joggingvagn eller cykelkärra för barn. Har du några frågor kring våra barnvagnar eller produkter? Tveka inte att höra av dig till oss!

Vanliga frågor

Hur fungerar en joggingvagn?
Joggingvagnar är ofta smidigare och lättare än vanliga barnvagnar. Vi har joggingvagnar som inte bara har ett justerbart styre och stora hjul, de kan även mäta hur länge du har sprungit, din hastighet, temperatur, kalorier, hjärtslag och mycket mer. Du hittar även joggingvagnar med plats för två barn. Allt du behöver för att fortsätta leva en aktiv livsstil. Förutom joggingvagnar kan du även hitta flera cykelkärror här hos oss.
Hur fungerar en cykelkärra?
En cykelkärra är en bekväm kärra som du fäster bakom cykeln när du ska cykla. Det har stora bakhjul så att den ska kunna rulla snabbt och lätt även när du cyklar skyndsamt. De cykelkärror du hittar hos oss är dock utvecklade för att kunna användas för mer än bara cykling. Även dessa går utmärkt att använda som joggingvagn eller som en vanlig barnvagn. Cykelkärran skiljer sig designmässigt från de vanliga barnvagnarna då de bland annat är täckta av ett nät. Oavsett vilken typ av barnvagn du väljer kan du räkna med att de håller hög kvalitet när du handlar hos oss på BabyWorld.
När kan man börja använda cykelkärra?
Vi rekommenderar att börja använda cykelkärra när barnet lärt sig sitta stadigt på egen hand, inte innan dess.
Hur länge kan man använda cykelkärra?
Alla cykelkärror har en maxvikt som aldrig bör överskridas. Maxvikten kan variera beroende på om cykelkärran är designad för ett eller två barn. Kika i respektive produktbeskrivning för närmare redogörelse.