Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
24 träffar
Populärast
Urban Glide 2 Double - Jet Black Thule
Thule
Urban Glide 2 Double - Jet Black
10 799 kr
Chariot Lite 1 - Agave Thule
Thule
Chariot Lite 1 - Agave
7 999 kr
Chariot Lite 2 - Agave Thule
Thule
Chariot Lite 2 - Agave
9 449 kr
Urban Glide 2 Joggingvagn - Black/Grey Melange Thule
Tillfälligt slut
Thule
Urban Glide 2 Joggingvagn - Black/Grey Melange
8 999 kr
+1
Visar 24 av 24 produkter
1

Multisportvagnar, joggingvagn & cykelvagnar till barn och baby!

För den aktiva föräldern. Anser du dig vara en aktiv person som gillar att gå eller springa länge och väl? Känner du att de vanliga barnvagnarna inte riktigt är anpassade för den typ av långa promenader eller joggingturer som du vill kunna fylla din dag med? Då kommer en av våra joggingvagnar högst sannolikt att passa dig perfekt. Vi har ett stort utbud av joggingvagnar i flera olika designer. De rullar lättare, klarar av tuff terräng och kan i vissa fall även vara fylld med speciella funktioner.

Gillar du att cykla? Då kan en cykelkärra för barn passa dig utmärkt

Vi har joggingvagnar som inte bara har ett justerbart styre och stora hjul, de kan även mäta hur länge du har sprungit, din hastighet, temperatur, kalorier, hjärtslag och mycket mer. Du hittar även joggingvagnar med plats för två barn. Allt du behöver för att fortsätta leva en aktiv livsstil. Förutom joggingvagnar kan du även hitta flera cykelkärror här hos oss. En cykelkärra är en bekväm kärra som du fäster bakom cykeln när du ska cykla. Det har stora bakhjul så att den ska kunna rulla snabbt och lätt även när du cyklar ordentligt. De cykelkärror du hittar hos oss är dock utvecklade för att kunna användas för mer än bara cykling. Även dessa går utmärkt att använda som joggingvagn eller som en vanlig barnvagn. Cykelkärran skiljer sig designmässigt från de vanliga barnvagnarna då de bland annat är täckta av ett nät. Oavsett vilken typ av barnvagn du väljer kan du räkna med att de håller hög kvalitet när du handlar hos oss på BabyWorld. Vi bjuder dessutom på frakten när du handlar för mer än 500 kronor. Ta tillvara din energi under vardagen på bästa sätt med hjälp av en praktisk joggingvagn eller cykelkärra för barn. Har du några frågor kring våra barnvagnar eller produkter? Tveka inte att höra av dig till oss!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer