Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
45 träffar
Populärast
Priam Duovagn + Cloud T Cybex
Cybex
Priam Duovagn + Cloud T
Platinum
19 235 kr
STRIDER M Duovagn Britax
Britax
STRIDER M Duovagn
Premium Line
5 585 kr
Priam Duovagn Cybex
Cybex
Priam Duovagn
Platinum
16 395 kr
E-Priam Duovagn Cybex
Cybex
E-Priam Duovagn
Platinum
20 785 kr
Visar 24 av 45 produkter
12

Smarta barnvagnspaket för dig som vill vara redo

Det finns få ögonblick i livet som är lika viktiga och betydelsefulla som när man blir förälder.

Vi på BabyWorld hjälper dig tackla livet som småbarnsförälder på bästa sätt med hjälp av vårt stora utbud av baby- och barnprodukter. På denna sida har vi samlat alla möjliga typer av barnvagnar och tillbehör – i smidiga paket! Förutom att de skiljer sig i innehåll, har de olika pris, funktioner och design. Med hjälp av ett barnvagnspaket har du allt du behöver för att kunna ta med din lilla bebis vart du än ska – under flera år. När din lilla bebis äntligen får åka hem är det väldigt skönt att ha allting redo - kika runt och hitta ett som passar just din familj! 

Vanliga frågor

Vad är ett barnvagnspaket?
Ett barnvagnspaket är en samling av barnvagnar, babyskydd och tillbehör. För att du som kund ska slippa leta dig genom hemsidan och av misstag beställa fel produkter – är ett paket redan ihopsatt. Med hjälp av några enkla klick får du allt du behöver!
Hur ser ett barnvagnspaket ut?
Våra barnvagnspaket ser olika ut. De allra flesta består av en duovagn, medan vissa inkluderar ett babyskydd, en bas eller adaptrar – alternativt alltihop! Vi är övertygade om att du hittar ett paket som erbjuder vad ni behöver.
Kan man kombinera färger i ett barnvagnspaket?
Absolut! Det går utmärkt att välja färger bäst ni vill. De alternativen som finns att välja mellan är listade på respektive paketsida.
Går det att blanda varumärken i ett barnvagnspaket?
Alla varumärken är inte kompatibla med varandra – men vissa är det! Med hjälp av exempelvis adaptrar kan du fästa babyskydd från ett varumärke på ett chassi från ett annat. Det är ofta svårt att veta vad som passar med vad och det är just därför paket är så bra! För att göra det så enkelt som möjligt för dig som konsument erhåller paketen enbart produkter som går att kombinera - det går inte att välja fel!