Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
51 träffar
Populärast
Visar 24 av 51 produkter

Sulky & resevagnar som underlättar för hela familjen

Det finns många olika typer av barnvagnar att hitta hos oss på BabyWorld. Vi gör vårt allra bästa för att göra det så enkelt som möjligt för nyblivna föräldrar att hitta en barnvagn som passar just deras livsstil och förutsättningar. På denna sida kan du hitta olika typer av sulkyvagnar. En Sulky passar sig utmärkt för tillfällen när det behöves en barnvagn som inte kräver så mycket. De allra flesta resevagnar är lätta, smidiga och perfekt att ta med på språng - där en vanlig barnvagn kan upplevas klumpig och i vägen.

Vanliga frågor

Vad är det för skillnad på en sulky och en barnvagn?
Största skillnaden på en barnvagn och en sulky är att en sulky är designad för att vara så lätt och smidig som möjligt. En sulky är ofta något mindre än en vanlig barnvagn, samt erhåller andra funktioner. Sulky brukar vanligtvis användas som en ersättningsvagn till den ursprungliga barnvagnen.
När behövs en sulky?
En sulky passar sig utmärkt för tillfällen när en vanlig, sitt- eller liggvagn kan kännas lite bökig. En sulky är flexiblare än andra vagnar och är utvecklade för att kunna vikas ihop till små storlekar. Vill du ha en något smidigare barnvagn när du reser kan en sulky resevagn passa perfekt.
Finns det resevagnar med fullt liggläge?
Ja! Resevagnar går i de flesta fall enbart sitta i, men vissa varianter erhåller även ett fullt, ergonomiskt liggläge. En resevagn som erbjuder fullt och bra liggläge är helt perfekt för de något mindre barnen som kanske ska göra övergången mellan liggvagn och sittvagn, eller barn som helt enkelt tycker om att variera sitt- och liggläget för att kunna både vila och vara med på färden. En resevagn med fullt liggläge är också perfekt att ha på förskolan, där många barn sover i sin vagn på dagen. Sittvagnar med bra liggläge är förståeligt nog populära hos både barn och föräldrar, och blir snabbt en trygg plats att både vila i och upptäcka världen. Med en vagn med fullt liggläge kan också du vara trygg med att ditt barn kan ta en stunds vila bekvämt och mysigt.