Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
10 träffar
Populärast
Visar 10 av 10 produkter
1

Vändbar sulky - smidig resekompis under flera år

En vändbar sulky är ett smart val för den aktive föräldern som vill ta sig fram smidigt och inte vara låst vid ett läge. I olika faser och situationer passar olika lägen; det riktigt lilla barnet är i ständigt behov av kontakt och bör därför vara vänt mot dig. Men lite längre fram tar nyfikenheten på världen överhanden, och barnet är som mest förnöjt i framåtvänt läge. I vårt utbud av vändbara sulky-vagnar hittar du mycket smidiga och flexibla modeller som enkelt fälls ihop och anpassas.

Välj en smidig sulky och ta dig fram utan problem, slipp brottningsmatcher med en klumpig barnvagn som är svår att fälla ihop när ni behöver fara iväg med tåg, buss eller bil. Välj en vändbar sulky för att slippa begränsa barnet till en riktning. Med en vändbar sulky växlar du utan vidare från bakåtvänt till framåtvänt läge och vice versa.

Denna typ av vagn fungerar lika bra som vardagsvagn som resevagn. Smidig att ta sig fram med, lätt att fälla ihop, vändbar och anpassningsbar. Missa inte att kika bland tillbehören där du hittar allt från regnskydd och mugghållare till ståbrädor och terränghjul. Har du några frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vanliga frågor

Vad är en sulky med vändbar sittdel?
En sulky med vändbar sittdel är en typ av barnvagn eller sittvagn där sitsen kan vändas för att ge möjlighet att ha barnet antingen vänd framåt eller mot föräldern.
Vilka fördelar har en sulky med vändbar sittdel?
En sulky med vändbar sittdel ger flexibilitet och anpassning. Den gör det möjligt för föräldern att ha ögonkontakt med barnet när det är litet och behöver mer uppmärksamhet, och sedan vända sitsen framåt när barnet blir äldre och vill utforska omgivningen.
Hur fungerar en vändbar sittdel på en sulky?
En vändbar sittdel på en sulky brukar vara utrustad med en enkel mekanism som gör det möjligt att vända sitsen med en enkel rörelse. Det kan vara knappar, spakar eller dragremmar som används för att ändra riktningen på sittdelen.
Från vilken ålder kan en sulky med vändbar sittdel användas?
En sulky med vändbar sittdel kan användas från det att barnet kan sitta upp på egen hand, vanligtvis från sex månaders ålder. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för lämplig ålder och viktgräns för barnvagnstillverkaren.
Finns det olika typer av sulkys med vändbar sittdel?
Ja, det finns olika typer av sulkys med vändbar sittdel som varierar i design, storlek och funktioner. Vissa kan vara mer kompakta och lätta för enkel transport, medan andra kan vara mer robusta och ha extra funktioner som justerbart handtag eller större förvaringsutrymmen.
Kan en sulky med vändbar sittdel användas för spädbarn?
Vanligtvis är en sulky med vändbar sittdel inte lämplig för spädbarn som ännu inte kan sitta upp på egen hand. För spädbarn rekommenderas det att använda en barnvagn med liggdel.