Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
8 träffar
Populärast
Metro+ Sulky - Black Ergobaby
Ergobaby
Metro+ Sulky - Black
3 795 kr
Visar 8 av 8 produkter
1

Sulky med liggläge

En sulky med liggläge är den ultimata extravagnen! En sulky med liggläge är en flexibel vagn som enkelt kan fällas ihop så att den blir kompakt och liten. Vagnen är nästan alltid lättare än en standardvagn vilket gör den till en perfekt resvagn när du inte vill ha med din vanliga vagn. Liggläget gör att resan eller turen till stan blir smidigare när barnet enkelt kan luta sig tillbaka och vila när behovet uppkommer.

Sulky & resevagn med liggläge

Här hittar du olika typer av sulky-vagnar. Kärt barn har många namn, och det har även denna populära typ av barnvagn: sulky, resevagn eller paraplyvagn. De är flexiblare än andra vagnar – utvecklade för att vara lätta och snabbt kunna vikas ihop till till ett icke skrymmande format. Därför lämpar den sig som resevagn men är också behändig i många andra sammanhang. I vårt utbud av vändbara sulky-vagnar hittar du modeller med eller utan liggläge som enkelt fälls ihop och anpassas. Slipp brottningsmatcher med en klumpig barnvagn som är svår att fälla ihop när ni behöver fara iväg med tåg, buss eller bil. Ta dig fram utan problem med en smidig resevagn. Den är också enkel att få med sig på flyget. Hos oss hittar du olika modeller från populära kvalitetsmärket Bugaboo till förmånliga priser. Jämför design och funktion i lugn och ro hemma och beställ online.

Beställ din paraplyvagn online hos oss

En paraplyvagn är smidig att ta sig fram med, lätt att fälla ihop, vändbar och anpassningsbar. Missa inte att kika bland tillbehören där du hittar allt från regnskydd till mugghållare till ståbrädor och terränghjul. Passa också på att se om det är något du behöver i våra övriga kategorier. Har du några frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer