Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
43 träffar
Populärast
Orfeo - Magic Black Cybex
Cybex
Orfeo - Magic Black
Nyhet
3 499 kr
+1
Orfeo - Dark Blue Cybex
Cybex
Orfeo - Dark Blue
Nyhet
3 499 kr
+1
Visar 24 av 43 produkter
12

Sulky med liggläge

En sulky med liggläge är den ultimata extravagnen! En sulky med liggläge är en flexibel vagn som enkelt kan fällas ihop så att den blir kompakt och liten. Vagnen är nästan alltid lättare än en standardvagn vilket gör den till en perfekt resvagn. Liggläget gör att resan eller turen till stan blir smidigare när barnet enkelt kan luta sig tillbaka och vila när behovet uppkommer.

På denna sida hittar du olika typer av sulky-vagnar. Kärt barn har många namn, och det har även denna populära typ av barnvagn: sulky eller resevagn. De är flexiblare än andra vagnar – utvecklade för att vara lätta och snabbt kunna vikas ihop till till ett icke skrymmande format. Därför lämpar den sig som resevagn men är också behändig i många andra sammanhang. I vårt utbud sulky-vagnar hittar du modeller med eller utan liggläge som enkelt fälls ihop och anpassas. Slipp brottningsmatcher med en klumpig barnvagn som är svår att fälla ihop när ni behöver fara iväg med tåg, buss eller bil. Ta dig fram utan problem med en smidig resevagn. Den är också enkel att få med sig på flyget. Hos oss hittar du olika modeller från populära kvalitetsmärket Bugaboo till förmånliga priser. Jämför design och funktion i lugn och ro hemma och beställ online.

Vanliga frågor

Vad är en sulky med liggläge?
En sulky med liggläge är en typ av barnvagn som har en justerbar sits som kan lutas bakåt. Detta för att ge barnet möjlighet att ligga ner och vila eller sova bekvämt.
Vilka fördelar har en sulky med liggläge?
En sulky med liggläge ger möjlighet för barnet att vila och sova i en bekväm och ergonomisk position under promenader eller utflykter. Det ger även flexibilitet och anpassningsbarhet till barnets behov och humör.
Hur fungerar liggläget på en sulky?
Liggläget på en sulky är vanligtvis justerbart genom att man drar i en rem, trycker på knappar eller använder en spak. Det kan finnas flera steg för att anpassa lutningen, från lätt lutad till en helt plant liggande position.
Från vilken ålder kan en sulky med liggläge användas?
En sulky med liggläge kan användas från det att barnet kan sitta upp på egen hand, vanligtvis från sex månaders ålder. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för lämplig ålder och viktgräns för sulkytillverkningen.
Finns det olika typer av sulkys med liggläge?
Ja, det finns olika typer av sulkys med liggläge som varierar i design, storlek och funktioner. Vissa kan vara mer kompakta och lätta för enkel transport, medan andra kan vara mer robusta och ha extra funktioner som justerbart handtag eller större förvaringsutrymmen.
Kan en sulky med liggläge användas för spädbarn?
Vanligtvis är en sulky med liggläge inte lämplig för spädbarn som ännu inte kan sitta upp på egen hand. För spädbarn rekommenderas det att använda en barnvagn med liggdel eller en specifik spädbarnsvagn som kan ligga plant.
Kan en sulky med liggläge fällas ihop för enkel transport?
Ja, många sulkys med liggläge är hopfällbara för enkel transport och förvaring. De kan ha olika fällmekanismer, så det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner för att fälla och vika upp sulkyn på rätt sätt.