Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
18 träffar
Populärast
Platinum Åkpåse Vinter - Deep Black Cybex
Cybex
Platinum Åkpåse Vinter - Deep Black
Platinum
2 699 kr
Åkpåse by Jeremy Scott - Wings Cybex
Cybex
Åkpåse by Jeremy Scott - Wings
Förhandsboka
2 699 kr
Snøgga Åkpåse - Deep Black Cybex
Tillfälligt slut
Cybex
Snøgga Åkpåse - Deep Black
999 kr
Visar 18 av 18 produkter
1

Cybex Åkpåse – som en varm kram

Hos oss på BabyWorld hittar du åkpåsar från Cybex i massa olika färger och modeller – både till vagn och babyskydd. Cybex är ett varumärke som skapar funktionella babyprodukter i bästa kvalité – utan att tumma på något. Beroende på vilken årstid alternativt behov som behöver uppfyllas, hittar ni åkpåsar i allt från tunnare material till väldigt värmande. En åkpåse är ett behövligt komplement till en uppsättning av baby- och barnprodukter då du slipper vira om barnet i filt. Vid stillasittande under det kallare vinterhalvåret är det lätt att bli något kall och då är en åkpåse som värmer kroppen från topp till tå en fördelaktig bekvämlighet. Både för barnet som kan upptäcka världen från vagnen varm och go, samt för dig som förälder. Du kan med gott samvete ta dig ut i kallare väder med vetskapen om att barnet har det mysigt i vagnen.

Vanliga frågor

Hur vet man vilken åkpåse från Cybex man bör välja?

I och med att vi på BabyWorld erbjuder ett brett sortiment av Cybex åkpåsar förstår vi att det kan vara svårt att navigera. Ett tips kan vara att lista de funktioner som är allra viktigast för er, vilket det gör det enklare att sortera bort övriga åkpåsar. Sedan kan du även filtrera sidan beroende på färg, pris, vad som är populärast samt varumärkets nyheter.

Fungerar alla åkpåsar till Cybex olika vagnar?

Ja, alla åkpåsar är universella och går att använda i alla Cybex barnvagnar. Samma gäller för åkpåsar till babyskydd.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer