Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Cybex Priam

32 träffar
Populärast
Priam Duovagn 2022 Cybex
Cybex
Priam Duovagn 2022
Platinum
16 397 kr
Priam Duovagn Cybex
Cybex
Priam Duovagn
Platinum
11 570 kr
Visar 24 av 32 produkter
12

Cybex Priam

Cybex Priam är designad för att passa den moderna familjen och erbjuder flexibla, smarta lösningar för att kunna passa allas behov. Priam kan användas på fyra olika sätt: som liggvagn, sittvagn, duovagn eller tillsammans med ett Aton Q/Cloud Z babyskydd. Priam har extra stor varukorg, fotbroms, punkteringsfria gummidäck, höjdjusterbart handtag, universal adapter för alla Priam-tillbehör ingår, passar även till BeSafe + Maxi-Cosi babyskydd. Den är även väldigt enkel att bära och väger inte mycket alls, en lättviktsvagn helt enkelt.

I nya Priam kommer barnet närmare föräldern då liggdelen har fått en högre position och bekvämligheten har förstärkts med nya liggdelens botten som fått bättre ventilation underifrån. Med det nya selet kan man justera spännet med bara en hand, extra smidigt för förälder och bekvämt för barnet som alltid kan ha ett perfekt anpassat sele.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer