Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
16 träffar
Populärast
Priam Duovagn Cybex
Cybex
Priam Duovagn
Platinum
16 395 kr
Priam Sittvagn Cybex
Cybex
Priam Sittvagn
Platinum
11 795 kr
Visar 16 av 16 produkter
1

Cybex Priam

Cybex Priam är designad för att passa den moderna familjen och erbjuder flexibla, smarta lösningar för att kunna passa allas behov. Priam kan användas på fyra olika sätt: som liggvagn, sittvagn, duovagn eller tillsammans med ett babyskydd. Priam har extra stor varukorg, fotbroms, punkteringsfria gummidäck, höjdjusterbart handtag och universal adapter.

Priam är känd för sin stilrena och moderna design. Den finns i olika färger och mönster för att passa olika smaker och stilar. Cybex Priam erbjuder många användbara funktioner för både föräldrar och barn. Det har en justerbar ryggstöd och fotstöd, vilket gör att barnet kan sitta bekvämt eller ligga ned och vila. Dessutom kan den anpassas för olika terräng och situationer. Priam har en avancerad fjädring som ger en smidig och bekväm åktur för barnet. Detta är särskilt användbart när du går på ojämn terräng eller trottoarer. Trots sin eleganta design är Cybex Priam enkel att fälla ihop för transport eller förvaring. Priam är tillverkad med högkvalitativa och slitstarka material för att garantera långvarig användning och hållbarhet.

Sammanfattningsvis är Cybex Priam en premiumbarnvagn som erbjuder stil, komfort och funktionalitet. Det är ett populärt val för föräldrar som söker en pålitlig och elegant barnvagn för sina barn.

Vanliga frågor

Vad är speciellt med Cybex Priam?
Priam är känd för sin eleganta design, högkvalitativa material, justerbara funktioner och smidiga fjädring. Vagnen ger en bekväm åktur för barnet och erbjuder en enkel hantering för föräldrarna.
Vilka åldrar är Cybex Priam lämplig för?
Cybex Priam är lämplig för nyfödd enda upp till 22 kg. Vagnen kan anpassas efter barn i olika åldrar.
Har Cybex Priam justerbart ryggstöd och fotstöd?
Ja, Cybex Priam har justerbart ryggstöd och fotstöd som gör det möjligt för barnet att sitta bekvämt och vila i olika positioner.
Kan Cybex Priam användas i ett resesystem?
Ja, vagnen är kompatibel med Cybex bilbarnstolar och kan användas som en del av ett resesystem, vilket gör det enkelt att flytta barnet från bilen till barnvagnen. För detta krävs adapter.
Vad ligger prisklassen för Cybex Priam?
Priset för Cybex Priam kan komma att variera beroende på modell och tillval. Den ligger generellt sett i den något högre prisklassen på grund av dess kvalitet och design.