Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
15 träffar
Populärast
Visar 15 av 15 produkter
1

Cybex Resevagn – smidig, praktisk och väldigt resvänlig

Cybex erbjuder allt det som kan komma att önskas i en resevagn – de är små, smidiga och kan med enkel rörelse fällas ihop såväl upp. En Sulky från Cybex underlättar resan och ger utrymme för att upptäcka Sverige om inte hela världen tillsammans. I och med att vagnen är så pass lätthanterlig går den även utmärkt att använda vid tillfällen där en fullstor vagn kan vara knepig att ta med sig – som en shoppingrunda på stan, en snabb handling i matbutiken eller vid besök på nöjespark.

Vanliga frågor

Vad är en sulky?
En Sulky, eller resevagn, definieras som en mindre sittvagn. Till skillnad från en vanlig sittvagn är den ofta mycket mindre hopfälld – vilket underlättar vid eventuella resor. En sulky passar utmärkt till något större barn som kan sitta och gå själva, men som behöver vila benen ibland. En sulky är ideligen lätt, smidig och lättarbetad, medan en sittvagn kan komma att vara lite mer rejäl och otymplig.
Vid vilket tillfällen går det att använda en resevagn?
Som namnet påvisar fungerar en resvagn perfekt när familjen är ute på resor. I och med sulkyns smidighet tar den lite plats i bilen, samtidigt som den enkelt fälls upp på flygplats eller vid strandpromenader. Oavsett om ni befinner er utomlands eller hemma i Sverige fungerar en resevagn perfekt för allt från ärenden på stan till promenader till förskolan.