Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
23 träffar
Populärast
Eezy S Twist+ 2 Sulky (2022) - Silver/Moon Black Cybex
Cybex
Eezy S Twist+ 2 Sulky (2022) - Silver/Moon Black
Nyhet
5 495 kr
+5
Eezy S+ 2 Sulky (2022) - Lava Grey Cybex
Tillfälligt slut
Cybex
Eezy S+ 2 Sulky (2022) - Lava Grey
Nyhet
4 299 kr
+3
Visar 23 av 23 produkter
1

Cybex Resevagn – smidig, praktisk och väldigt resvänlig

Cybex erbjuder allt det som kan komma att önskas i en resevagn – de är små, smidiga och kan med enkel rörelse fällas ihop såväl upp. En Sulky från Cybex underlättar resan och ger utrymme för att upptäcka Sverige om inte hela världen tillsammans. I och med att vagnen är så pass lätthanterlig går den även utmärkt att använda vid tillfällen där en fullstor vagn kan vara knepig att ta med sig – som en shoppingrunda på stan, en snabb handling i matbutiken eller vid besök på nöjespark.

Vanliga frågor

Vad är en sulky?

En Sulky, eller resevagn, definieras som en mindre sittvagn. Till skillnad från en vanlig sittvagn är den ofta mycket mindre hopfälld – vilket underlättar vid eventuella resor. En sulky passar utmärkt till något större barn som kan sitta och gå själva, men som behöver vila benen ibland. En sulky är ideligen lätt, smidig och lättarbetad, medan en sittvagn kan komma att vara lite mer rejäl och otymplig.

Vid vilket tillfällen går det att använda en resevagn?

Som namnet påvisar fungerar en resvagn perfekt när familjen är ute på resor. I och med sulkyns smidighet tar den lite plats i bilen, samtidigt som den enkelt fälls upp på flygplats eller vid strandpromenader. Oavsett om ni befinner er utomlands eller hemma i Sverige fungerar en resevagn perfekt för allt från ärenden på stan till promenader till förskolan.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer