Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
15 träffar
Populärast
Visar 15 av 15 produkter
1

Cybex Bältesstol - kvalité på högsta nivå

Cybex skapar barn- och babyprodukter i fantastisk kvalité. Varumärket följer alltid principen om att skapa varor med unik design, maximal säkerhet och intelligent funktionalitet. Cybex bältesstolar är tillverkade med varje barns trygghet i fokus och växer tillsammans med hen under flera år. Hos oss på BabyWorld hittar du bältesstolar från Cybex i massvis med olika färger – låt barnet vara med att välja! Vi lovar att det finns en för alla smaker. Ett tips är att ta med barnet till en av våra BabyWorld-butiker och låta hen provsitta stolar för att vara säker på att den passar er.

Vanliga frågor

Hur installeras en bältesstol?
En bältesstol installerar du med hjälp av bilbälte och i vissa fall även ISOFIX. Vid köp av en stol som har ISOFIX-fästen kan det vara bra att dubbelkolla att familjens bil är utrustad med just detta. Det kan du se över i bilens handbok.
När är det dags att byta till bältesstol?
När barnets huvud sticker upp mer än en tredjedel över bilbarnstolens ryggstöd kan en välja att byta till bältesstol. Detta brukar vara när barnet är 3 till 7 år gammalt. Skulle bilbarnstolen utsättas för en större kollision vid krock är det likväl nödvändigt att byta ut stolen. Även om det inte syns på utsidan av stolen, kan den erhålla sprickor och andra skador. Därför är det alltid vara bra att vara på den säkra sidan.