Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
20 träffar
Populärast
Basenhet T - Black Cybex
Cybex
Basenhet T - Black
2 849 kr
Cloud T I-Size - Sepia Black Cybex
Cybex
Cloud T I-Size - Sepia Black
2 849 kr
+4
Basenhet ONE - Black Cybex
Cybex
Basenhet ONE - Black
1 245 kr
Cloud T I-Size - Leaf Green Cybex
Cybex
Cloud T I-Size - Leaf Green
3 199 kr
+4
Cloud T I-Size - Peach Pink Cybex
Cybex
Cloud T I-Size - Peach Pink
3 199 kr
+4
Cloud T I-Size - Mirage Grey Cybex
Cybex
Cloud T I-Size - Mirage Grey
2 849 kr
+4
Visar 19 av 20 produkter
1

Cybex Babyskydd – säkerhet och bekvämlighet i ett

Cybex är ett varumärke som skapar barn- och babyprodukter i otrolig kvalité. Cybex följer alltid principen att skapa varor med unik design, maximal säkerhet och intelligent funktionalitet. Cybex har kommit att bli ledande inom barnsäkerhet i bil och utvecklar sina produkter med framfart. År 2014 gick Cybex ihop med Goodbaby International Holdings Limited – som är centrala i producerandet av barnprodukter. Goodbaby har i mer än 25 år forskat samt utvecklat design och tester och sätter den globala standarden för säkerhet, utveckling, design och tillverkning.

Vanliga frågor

Vad är ett babyskydd?

Ett babyskydd använder du från och med att bebisen är nyfödd. De allra flesta babyskydd går att använda från 0 till 13 kilo men kan variera. Ett babyskydd ska alltid installeras bakåtvänt. Även om det är otäckt att tänka på en eventuell krock, gynnas barnets nacke av att sitta bakåtvänd. Det gör så att kraften tar mot stolen och barnet trycks bakåt vid kollision, istället för framåt.

Hur vet jag när babyskyddet blivit för litet?

Det är först och främst superviktigt att se över respektive varas rekommenderade ålder samt vikt – dessa bör aldrig överskridas. En bra mätstock kan även vara att hålla koll på barnets huvud. När huvudet böjar närma sig eller i värsta fall sticka upp över kanten på babyskyddet är det för litet och bör bytas ut.