Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
19 träffar
Populärast
Visar 19 av 19 produkter
1

Cybex Sport – rör er tillsammans hela familjen

Det är mer än bara sport. Mer än bara springa eller vandra, åka skidor eller cykla. Det är en stund att vara fri, att få energi, att röra sig och aktivera din kropp. Det är en tid att träffa vänner, att svettas och skratta tillsammans, skapa nya kontakter och stärka gamla. Och nu är det dags att dela dessa stunder med ditt barn - för nya upplevelser, nya minnen, varje ögonblick värdefulla och unika. Cybex skapar produkter som underlättar för aktivitet tillsammans med barnen – välja bland allt från joggingvagnar, multisportvagnar, skidkit och löpkit bland annat.

Vanliga frågor

Vad är fördelen med en joggingvagn?

Cybex Sport AVI Joggingvagn är superlätt att springa med. Vagnen har ett lättviktschassi i aluminium samt luftfyllda, relativt stora, smala hjul som gör springturen bekväm för både dig och ditt barn. Vagnen har utmärkt stabilitet och ger behaglig körkänsla, vilket såklart underlättar när en vill fokusera på annat. För fördelaktig ergonomi går det att styra vagnen med både en och två händer.

Vad erbjuder Cybex Sport ZENO Multisportvagn?

Cybex Sport ZENO Multisportvagn kan du använda på hela fyra olika sätt:

1. Joggingvagn
2. Cykelvagn (med köp av cykelkit)
3. Skidvagn (med skidkit)
4. Löpvagn med vagnen bakom dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer