Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

CYBEX Anoris T i-Size – säkraste bilbarnstolen

Tysklands största bilorganisation ADAC har just publicerat testresultaten för bilbarnstolar där CYBEX Anoris T i-Size belönades med extraordinära testresultat.

Anoris TI i-Size är den första bilbarnstolen någonsin med en helkroppsairbag som skyddar barnet. Den ger barnet bekvämlighet utan att kompromissa med säkerheten. Välkommen att upptäcka Anoris i vår butik eller online.

Cybex Anoris

7 träffar
Populärast
Visar 7 av 7 produkter
1

Bekväm utan att kompromissa med säkerheten

Cybex har tagit fram en bilbarnstol som lyckas kombinera bekvämligheten i att sitta framåtvänd utan att kompromissa med säkerheten. Du kan nu ha kontakt med ditt barn i backspegeln samtidigt som du vet att den revolutionerande Airbag teknologin håller barnet säker och ger rejält med benutrymme till det växande barnet. Det här är Anoris T i-Size - säker, intelligent och innovativ. Den skyddar barnets känsliga huvud och nacke med sin Linear Side-impact Protection-system som absorberar kraften vid en krock i det energiabsorberande materialet i stolens skal. Länge har airbagteknologin varit standard i bilar. Cybex har ända sen start haft visionen att låta barn färdas lika säkert som vuxna och efter år av utveckling och tester kan Cybex stolt presentera Anoris, vägen framåt för bilbarnstolar.  

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer