Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Snøgga Åkpåse - Classic Beige Cybex
Cybex
(0)

Snøgga Åkpåse - Classic Beige

Färg: Classic Beige
Snøgga Åkpåse - Classic BeigeSnøgga Åkpåse - Soho GreySnøgga Åkpåse - Deep BlackSnøgga Åkpåse - Magnolia PinkSnøgga Åkpåse - Khaki GreenSnøgga Åkpåse - River BlueSnøgga Åkpåse - Mustard YellowSnøgga Åkpåse - Nautical BlueSnøgga Åkpåse - Autumn Gold
849 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Åkpåsen CYBEX Snogga - en universalmodell som passar de flesta barnvagnar på marknaden. Snogga-åkpåsen är kompakt, väger endast 400 g och praktisk att bära med sig tack vare den medföljande förvaringsväskan, åkpåsen kan användas från födseln tills barnet är cirka 90 cm. Åkpåsen har även ett mjukt och varmt Thinsulate™-foder som är mysigt för ditt barn oavsett årstid. Det innovativa fodret är lika varmt som dun men med bättre prestanda när det är blött ute eftersom det även är fuktresistent. Det innovativa Thinsulate™-fodret är lika varmt som dun men med bättre prestanda när det är blött ute eftersom det är fuktresistent. Åkpåsen är mysig för ditt barn i temperaturer från 10 ˚C till -10 °C.

Mått: 50 x 90 cm 

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.