Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Sirona Zi I-Size Bilbarnstol med bas - Soho Grey Plus Cybex
Platinum
Cybex
(0)

Sirona Zi I-Size Bilbarnstol med bas - Soho Grey Plus

45-105 cm
4 års säkerhet
12-stegs justerbart nackstöd
Roterbar 360 °
Integrerat linjärt sidokrockskydd
Färg: Soho Grey Plus
Sirona Zi I-Size Bilbarnstol med bas - Deep BlackSirona Zi I-Size Bilbarnstol med bas - Soho Grey PlusSirona Zi I-Size Bilbarnstol med bas - Soho GreySirona Zi I-Size Bilbarnstol med bas - Deep Black PlusSirona Zi I-Size Bilbarnstol med bas - Nautical Blue PlusSirona Zi I-Size Bilbarnstol med bas - Mountain Blue Plus
6 495 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Sirona ZI I-Size en bakåtvänd bilbarnstol med basenhet som kan användas från nyfödd (45 - 105 cm) upp till ca 4 år (max vikt ca 4 år). 

Sirona ZI I-Size är en kombination av bilbarnstol Cybex Sirona Z I-Size och Cybex Basenhet Z I-Size men Sirona ZI I-Size är en bundle som inte går att separera bilbarnstol från basenhet. 

Egenskaper:
  • Integrerat linjärt sidokrockskydd
  • Energidämpningsteknik
  • 360 ° rotationsmekanism
  • Höjdjusterbar nackstöd
  • Enhändig lutning och rotationsfunktion
  • Används upp till 4 år (max 18 kg / 105 cm)

Föräldrar som vill ha maximal säkerhet för sitt barn behöver produkter som uppfyller alla deras förväntningar. Med CYBEX Sirona ZI i-Size har cybex satt nya standarder inom skydd mot sido- och frontalkrockar och kombinerat dem till en bilbarnstol och basenhet som överträffar alla tidigare produkter.

Sirona Z i-Size är en ny bilbarnstol i CYBEX Z-Line som kan roteras 360°. Du kan sätta i och ta ur barnet från sidan och det är lätt att växla mellan bakåtvänt och framåtvänt läge. Dess nackstöd är justerbart i tolv steg och fem fällbara positioner gör stolen extra ergonomisk.

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.