Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
29 träffar
Populärast
Våtservetter Nedbrytningsbara 9x60st Water Wipes
Water Wipes
Våtservetter Nedbrytningsbara 9x60st
WaterWipes 249 kr
249 kr329 kr
Våtservetter 20x72st Youngh
Tillfälligt slut
Youngh
Våtservetter 20x72st
349 kr
Visar 24 av 29 produkter
12

Våtservetter för blöjbyte eller smutsiga händer

Här hittar du desinficerande våtservetter för att hålla din baby ren och fräsch även om det händer en olycka långt från skötbordet eller om ett par händer blivit kladdiga efter en fika. Vi har både mindre förpackningar för väskan eller storpack att fulla på lådan med hemma.

Tvättlappar & våtservetter till din baby

I vårt sortiment finner du mjuka tvättlappar i frotté, 100% ekologisk GOTS-certifierad bomullsfrotté. Du köper dem i flerpack och tvättar i tvättmaskinen efter användning. Liksom de våtstarka tvättlapparna i papper blöter du dem själv, och tillsätter mild tvål eller olja vid behov. Ibland är det smidigt att använda våtservetter, många har alltid ett paket till hands i skötväskan, bilen och så vidare. Satsa på Svanenmärkta och parfymerade våtservetter som är snälla både mot ditt barns hud och miljön. En användbar och rolig liten present är den magiska tvättlappen Tinti i tyg. Släpp ner den lilla förpackningen i badvattnet och den vecklar ut sig till en fin tvättlapp med en charmig bläckfisk på.

Fyll på med tvättlappar & våtservetter

Alla tvättlappar i vårt utbud är smidiga att använda och mjuka och behagliga mot barnets hud. Beställ den eller de sorter som passar bäst för er familj. Är du osäker på vilken du ska välja? Prova er fram helt enkelt. Passa också på att beställa hem annat som ni behöver till badrummet, och kika på övriga kategorier i vårt breda och prisvärda sortiment.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer