Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
33 träffar
Populärast
Flexi Bath XL - White Stokke
Stokke
Flexi Bath XL - White
549 kr
Flexi Bath Stativ Stokke
Stokke
Flexi Bath Stativ
679 kr
Badhjälp Zebra Maltex
Maltex
Badhjälp Zebra
Outlet 30%
132 kr189 kr
Flexi Bath - White Stokke
Stokke
Flexi Bath - White
499 kr
+2
Basics Flytbädd Doomoo
Doomoo
Basics Flytbädd
319 kr
Moby Badstöd Skip Hop
Skip Hop
Moby Badstöd
459 kr
Propp Flexi Bath Stokke
Stokke
Propp Flexi Bath
95 kr
Basics Badbalja Vit Doomoo
Doomoo
Basics Badbalja Vit
329 kr
Visar 24 av 33 produkter
12

Badbaljor för baby & barn i alla åldrar från nyfödd till större barn

Badbaljor i plast gör det möjligt att bada din baby var du vill, inomhus likväl som utomhus där hemma, eller under besök hos släkten. Badstunden handlar om så mycket mer än att bli ren. Det är ett tillfälle för din baby att njuta och koppla av, att vänja sig vid vatten och fördjupa tilliten till dig. För att du som är intill också ska kunna känna dig trygg och avspänd är ergonomin och säkerheten viktig. Här hittar du allt för trygga och mysiga bad - både ergonomiska badbaljor och tillbehör som termometer, halkskydd och badmatta.

Badbaljor för baby

I vårt sortiment hittar du hållbara och stadiga badbaljor för baby. Väljer du att placera badbaljan i badkaret eller på badrumsgolvet intill en golvbrunn är det smidigt med en badbalja med propp i botten. Trångt badrum? Kika på Stokke Flexi Bath; en lätt hopfällbar badbalja som sparar utrymme när den viks platt. Även smidigt för packningen när familjen reser bort. Vill du vara säker på att badvattnet har lagom temperatur? Passa på att skaffa en praktisk termometer till baljan. Många bebisar älskar att bada, och gör det gärna varje dag. Det nyfödda barnet påminns om värmen och tryggheten i mammas mage, och den lite större bebisen som kan sitta upp upptäcker tjusningen i plask och vattenlek. Tillsätt ett par droppar badolja i vattnet så babyns hud håller sig återfuktad och len.

Välj bland smidiga badbaljor i plast

Välj den modell bland våra smidiga badbaljor i plast som passar bäst. Komplettera gärna med tillbehör som badstol eller golvstående badbaljestativ, halkskydd eller badkarsmatta. Tänk på att du eller en annan vuxen måste vara intill under hela badstunden; aldrig längre bort än en armslängd, och alltid med ögonen på barnet. Vill du vara säker på att badvattnet har lagom temperatur? 37 grader är lagom för en baby. Passa på att skaffa en praktisk termometer till baljan. Beställ det du behöver till din baby idag.