Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
67 träffar
Populärast
Visar 24 av 67 produkter

Hygienprodukter för baby

Ta väl hand om din bebis. Här hittar du allt du behöver för att sköta barnets hygien, med allt från våtservetter till hårvårdset, nagelvårdset och tandborstset. Skaffa hem säkra verktyg för att ta hand om naglar och hår, och bunkra upp med praktiska våtservetter och annat som går åt. Håll din baby ren och fräsch och sköt om det krassliga barnet med hygieniska produkter. Hos oss handlar du allt för bebisfamiljen på ett ställe till förmånliga priser.

Allt för babyns hygien

Vi har ett brett utbud tvättlappar av olika slag, tyglappar, torra engångstvättlappar och våtservetter. Fyll på vid skötbordet, i skötväskan och i bilen. Små huvuden, fingrar och tår kräver mjuka hårborstar och smidiga små nagelsaxar. Utöver produkter för daglig hygien hittar du också praktiska tillbehör som sköljburkar och schamporingar i olika färger - hjälpmedel för att hålla humöret uppe i badet och duschen. För äventyr i badhuset är blöjbadbyxor trygga accessoarer. Snuviga småttingar som är för små för att snytas hjälper du med hygieniskt nässug och mild nässpray, mycket skönt att ha till hands när näsan täpps igen och det blir svårt att både äta och sova. En digital febertermometer som är enkel och säker att använda och snabbt indikerar barnets kroppstemperatur är förstås ett måste i medicinskåpet.

Hygienprodukter & annat bebisfamiljen behöver

Allt för bebisfamiljen på ett ställe! Har du allt du behöver också för amning, hygienisk pumpning och matning? Passa gärna på att kika på vårt övriga sortiment innan du beställer de hygienprodukter du behöver. Hos oss hittar du nämligen ett välsorterat utbud av produkter och leksaker för baby och barn från välkända varumärken. Har du några frågor eller funderingar kring våra produkter eller din order är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.