Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
23 träffar
Populärast
Visar 23 av 23 produkter
1

Barnpallar för barn - pallar för barn

Pallar att stå på för mindre barn. När det är dags att på egen hand ta sig upp på toalettstolen och därefter nå upp till handfatet och tvätta händerna är en stadig pall ett måste. Ditt barn kommer också uppskatta hur lätt det går att lyfta och ställa den egna pallen på plats. Välj bland pallar i olika färger från klassiska kvalitetsmärket Babybjörn och beställ till förmånligt pris.

Barnpall/badrumspall för duktiga småttingar

Skona din egen rygg från belastande lyft. Med en stadig badrumspall kan ditt barn själv ta sig upp på toaletten, och nå handfatet för att tvätta händerna. Även om du kanske fortfarande behövs där intill kan barnet hissa ”kan-själv-flaggan” medan du sträcker på ryggen. Med gummifötter står pallen stadigt, och en lätt räfflad ovansida i gummi ger ett halkfritt underlag till barnets fötter. Babybjörn är ett klassiskt kvalitetsmärke, och deras barnpall finns i flera fina färger. Finns det flera toaletter där hemma, eller hälsar ni ofta på hos exempelvis mormor? Skaffa en extra pall. Vill du matcha med pottan och toasitsen? Du hittar allt i vårt breda sortiment för baby och barn.

Från pallar & pottor till borstar & tvättlappar

Utöver stabila pallar och pottor hittar du allt annat som behövs till badrummet och skötbordet här i webbutiken. Kika också bland våra övriga kategorier innan du beställer pallen till ditt barn, här hittar du som sagt det mesta. Välkommen som kund hos Babyworld.