Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
21 träffar
Populärast
Blöjhink Refill 3-Pack Korbell
Korbell
Blöjhink Refill 3-Pack
239 kr
Plus Refill 3-Pack Korbell
Korbell
Plus Refill 3-Pack
299 kr
Blöjhink - Vit Korbell
Korbell
Blöjhink - Vit
269 kr
Plus Blöjhink Korbell
Korbell
Plus Blöjhink
349 kr
Blöjhink - Vit Ubbi
Ubbi
Blöjhink - Vit
1 399 kr
+4
Blöjhink - Grå Ubbi
Ubbi
Blöjhink - Grå
1 399 kr
+4
Blöjhink - Cloudy Blue Ubbi
Ubbi
Blöjhink - Cloudy Blue
1 399 kr
+4
Plastpåsar 25-pack Ubbi
Ubbi
Plastpåsar 25-pack
199 kr
Visar 21 av 21 produkter
1

Blöjhinkar & refill blöjpåsar

Här hittar du smarta blöjhinkar och refiller. Som nybliven förälder märker du snart att det blir en hel del blöjor i soporna. En del mer illaluktande än andra. Sopkorgen i badrummet måste ideligen tömmas, och det blir jäktigt att ideligen springa ut till soptunnan eller sopnedkastet. Lösningen för att slippa dålig lukt och överfulla sopor är att skaffa en separat blöjhink. I vårt breda sortiment finns flera prisklasser och modeller av luktfria blöjhinkar att välja bland. Här beställer du också enkelt extra refiller när du behöver.

Luktfria blöjhinkar och refiller

Blöjhinkar försluter använda blöjor var och en för sig, så att du slipper dålig lukt i badrummet samtidigt som systemet komprimerar soporna så du inte behöver tömma lika ofta. Med en blöjhink behöver du alltså inte kasta alla illaluktande blöjor direkt i skräppåsen. Du lägger istället de använda blöjorna i den praktiska och förslutande blöjhinken med anpassade refillpåsar som kapslar in lukten, för en fräsch och hygienisk hemmamiljö. Placera blöjhinken nära skötbordet, när påsarna tar slut tömmer du smidigt hinken och sätter enkelt in en refiller.

Beställ din blöjhink idag

En blöjhink är skönt att ha på plats när ni kommer hem från BB, så beställ den redan idag. Förutom funktionella blöjhinkar i plast från Korbell och Sangenic, hittar du också blöjhinkar i stål med fina mönster från Ubbi. Ubbis hinkar kräver ingen särskild refillpåse, förslutande gummipackningat hindrar istället lukten från att spridas. Under respektive hink nedan kan du se hur lång leveranstiden är, beroende på om den finns inne på lagret eller är en beställningsvara.