Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
24 träffar
Populärast
Blöjhink - Vit Korbell
Korbell
Blöjhink - Vit
Best Sellers
269 kr
Blöjhink - Grå Ubbi
Ubbi
Blöjhink - Grå
Rabattkod
1 049 kr
+10
Påsar 75 Pack Ubbi
Ubbi
Påsar 75 Pack
Rabattkod
375 kr
Plus Blöjhink Korbell
Korbell
Plus Blöjhink
Best Sellers
349 kr
Blöjhink - Beige Ubbi
Ubbi
Blöjhink - Beige
Rabattkod
1 399 kr
+10
Blöjhink - Blush Pink Ubbi
Ubbi
Blöjhink - Blush Pink
Rabattkod
1 199 kr
+10
Blöjhink - Cloudy Blue Ubbi
Ubbi
Blöjhink - Cloudy Blue
Rabattkod
1 199 kr
+10
Plastpåsar 25-pack Ubbi
Ubbi
Plastpåsar 25-pack
Rabattkod
145 kr
Visar 24 av 24 produkter
1

Blöjhinkar & refill blöjpåsar

Här hittar du smarta blöjhinkar och refiller. Som nybliven förälder märker du snart att det blir en hel del blöjor i soporna. En del mer illaluktande än andra. Sopkorgen i badrummet måste ideligen tömmas, och det blir jäktigt att ideligen springa ut till soptunnan eller sopnedkastet. Lösningen för att slippa dålig lukt och överfulla sopor är att skaffa en separat blöjhink. I vårt breda sortiment finns flera prisklasser och modeller av luktfria blöjhinkar att välja bland. Här beställer du också enkelt extra refiller när du behöver.

Luktfria blöjhinkar och refiller

Blöjhinkar försluter använda blöjor var och en för sig, så att du slipper dålig lukt i badrummet samtidigt som systemet komprimerar soporna så du inte behöver tömma lika ofta. Med en blöjhink behöver du alltså inte kasta alla illaluktande blöjor direkt i skräppåsen. Du lägger istället de använda blöjorna i den praktiska och förslutande blöjhinken med anpassade refillpåsar som kapslar in lukten, för en fräsch och hygienisk hemmamiljö. Placera blöjhinken nära skötbordet, när påsarna tar slut tömmer du smidigt hinken och sätter enkelt in en refiller.

Beställ din blöjhink idag

En blöjhink är skönt att ha på plats när ni kommer hem från BB, så beställ den redan idag. Förutom funktionella blöjhinkar i plast från Korbell och Sangenic, hittar du också blöjhinkar i stål med fina mönster från Ubbi. Ubbis hinkar kräver ingen särskild refillpåse, förslutande gummipackningat hindrar istället lukten från att spridas. Under respektive hink nedan kan du se hur lång leveranstiden är, beroende på om den finns inne på lagret eller är en beställningsvara.

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer