Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
28 träffar
Populärast
Visar 24 av 28 produkter
12

Badkarsmattor för barn, undvik att halka i bad och dusch

Se till att varken små eller stora halkar i duschen eller badkaret genom att investera i snygga badkarsmattor. Hos oss hittar du både färgglada och neutrala alternativ för att kunna passa in i alla typer av hem. Vi erbjuder även modeller i 100 % naturgummi vilket gör badstunden ännu säkrare. De är naturligt fria från ftalater, BPA och plast och är därför extra snäll mot barns känsliga hud. Med ett pålitligt halkskydd kommer ni kunna leka, plaska och ha kul tillsammans i badkaret och göra badstunden till något roligt.

Badkarsmattor för både duschen, badkaret eller badbaljan

Undvik otäcka fall i duschen eller badkaret genom att beställa en badkarsmatta i gummi. Du väljer själv om du vill satsa på en färgglad variant som livar upp hela badrummet eller en i neutral stil för att passa in med resten av inredningen. Vi erbjuder olika stilar, men alla är till för att säkerställa hela din familjs säkerhet. Sugpropparna på undersidan av mattan gör att den sitter tryggt på plats på golvet i duschen eller badkaret. Du kan även lägga den i badbaljan när du ska bada de allra minsta. Kontrollera då bara att måttet på badkarsmattan passar med måttet på badbaljan.

Gör badstunden säker med en badkarsmatta i gummi

En kvalitativ badkarsmatta ser inte bara till att barnen inte slår sig eller halkar, den skyddar dem även från att hamna under ytan. Barn ska alltid hållas under uppsikt när de badar, men det kan ändå vara en otäck upplevelse om de skulle glida ner under leken. Med mattan skapas det friktion mellan gummi och hud vilket gör att de sitter tryggt och säkert på plats. Det ger även en skön och mjuk dämpning. Efter att badstunden är över kan du enkelt dra loss mattan om du önskar. Välkommen att handla online eller i våra fysiska butiker i Uppsala och Västerås!