Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
14 träffar
Populärast
Nagelvårdsset Carlobaby
Carlobaby
Nagelvårdsset
89 kr
Nagelvårdset Kaxholmen
Kaxholmen
Nagelvårdset
59 kr
Nagelklippare Nuk
Nuk
Nagelklippare
99 kr
Baby Nagelsax - Blå Nuk
Nuk
Baby Nagelsax - Blå
59 kr
Nagelsax - Grå Nip
Nip
Nagelsax - Grå
79 kr
Visar 14 av 14 produkter
1

Nagelvård för bebis, ta hand om barnets naglar på bästa vis

Nagelvård är viktigt från start. Under naglarna samlas smuts och bakterier. En nyfödd bebis kan lätt riva sig med sina okontrollerade rörelser och armviftningar. Större barn kan också råka riva kamrater på förskolan. Här hittar du vad du behöver för att sköta barnets naglar på alla fingrar och tår. Vi rekommenderar också att du uppbådar en portion tålamod och lugn för att den återkommande rutinen ska bli så stillsam och fredlig som möjligt. Här kan också fingerramsor komma väl till pass.

Nagelvård för bebis & barn

Förbluffande hur fort de växer, både de små liven och deras naglar. Om du inte redan är där kommer sannolikt också du av och till förbryllat notera att det är dags att klippa eller fila minstingens naglar igen, trots att det känns som du gjorde det alldeles nyss. Men vad gör väl det när du kan göra nagelvård till mysiga små stunder tillsammans med din bebis? Håll sorgkanterna borta med bra verktyg ur vårt utvalda sortiment.

Handla allt från nagelvård till barnvagn

I vårt breda sortiment hittar du allt från nagelvård för baby till leksaker och barnvagnar. Passa gärna på att se dig omkring band våra övriga kategorier innan du beställer. Här handlar du både stort och smått som du och din familj kan tänkas behöva på smidigast möjliga vis. Har du några frågor eller funderingar kring våra produkter eller din order är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.