Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
27 träffar
Populärast
Visar 24 av 27 produkter
12

Upplev en positiv potträning med pottor från BabyWorld

Att introducera pottan i ditt barns liv är en viktig milstolpe och kan vara en spännande övergång från blöjor till att använda toaletten. På BabyWorld hittar du ett omfattande sortiment av pottor som underlättar denna övergång. Vårt mål är att erbjuda pottor i olika utföranden och modeller för att göra potträningen så positiv och smidig som möjligt.

Vi förstår att varje barn är unikt, och därför erbjuder vi pottor från välrenommerade varumärken som BabyBjörn och Kaxholmen - bland annat! Alla i olika modeller och färger.

Vårt sortiment inkluderar bekväma pottstolar och roligt designade pottor som inspirerar ditt barn. Kanske kommer de att föredra en pottstol med ergonomiskt ryggstöd eller en lekfull potta som liknar ett flygplan.

Vanliga frågor

När är det lämpligt att börja potträningen för mitt barn?
Potträning börjar vanligtvis när barnet visar intresse för att vara blöjfri, oftast runt 18 till 24 månaders ålder.
Hur vet jag vilken typ av potta som är bäst för mitt barn?
Det beror på ditt barns preferenser och bekvämlighet. Prova olika modeller, inklusive pottstolar och fristående pottor, för att se vad som passar bäst.
Vad gör jag om mitt barn är rädd för att använda pottan?
Ta det lugnt och försök skapa en positiv upplevelse. Låt barnet vara delaktigt i valet av potta och ge beröm och belöningar vid framsteg. Det kan även vara fördelaktigt att göra toalettbesöket till en mysig stund - läg fram lite böcker och sitt med barnet i badrummet.
Hur kan jag veta när mitt barn är redo för potträning?
Tecken på redo för potträning inkluderar att barnet visar intresse för att vara torrr, och kan följa enkla instruktioner och signalerar när de behöver använda toaletten.