Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
5 träffar
Populärast
Visar 5 av 5 produkter
1

Febertermometer till barn & bebis, termometer för panna & öra

En febertermometer anpassad för barn är skönt att ha till hands när barnet blir sjukt. Små barn får dessutom ofta hög feber, vilket kan kännas skrämmande. Med en digital termometer kan du snabbt och enkelt få reda på hur hög febern faktiskt är. Att ha koll på hur temperaturen utvecklat sig är också bra om du behöver kontakta sjukvården. Här hittar du användarvänliga febertermometrar speciellt anpassade för barn. De kan användas både oralt, axillärt (i armhålan) och rektalt. De mäter temperaturen inom ett antal sekunder, och piper när det är färdigt.

Febertermometer för barn

Febertermometer är en av de saker som är skönt att ha införskaffat redan innan ditt barn kommer hem från BB. Här hittar du noga utvalda digitala febertermometrar för barn. Du väljer själv hur du använder din termometer: de är multifunktionella och kan användas oralt, axillärt (i armhålan) och rektalt. Använd samma metod varje gång. Det är bra om barnet vilar i en halvtimme innan du tar tempen. Ta tempen både på morgonen och på eftermiddagen och anteckna resultatet. Det är viktig information om du behöver föra dialog med sjukvården om barnets tillstånd. Resultatet visas tydligt på displayen efter endast ett antal sekunder; pipfunktionen meddelar när mätningen är klar. Toppen är mjuk och flexibel vilket underlättar när du ska tempen på ditt barn.

Febertermometer, nässug & annat för husapoteket

Beställ febertermometer, nässug och annat som är bra att ha i husapoteket när du har småbarn hemma. Glöm inte att packa med dig det som kan behövas när ni ska resa bort en längre tid, så du slipper jaga runt efter ett apotek på okänd ort. Passa gärna på att kika bland våra övriga kategorier innan du beställer. I vårt breda utbud hittar du allt det du behöver till förmånliga priser. Det är lika smidigt som säkert att handla hos oss.