Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
34 träffar
Populärast
Jonathan Potta - Golden Caramel Liewood
Liewood
Jonathan Potta - Golden Caramel
305 kr
Visar 34 av 34 produkter
12

Pottor för barn och baby i många fina färger

Är det dags för ditt barn att lära sig gå på potta? Pottan är det naturliga steget att ta när det är dags att vänja sig av vid blöjor och istället lära sig att gå på toaletten. Här finner du ett stort utbud av pottor i olika utföranden och modeller som gör övergången lite smidigare. Utgå gärna från vilken typ av potta du vet/tror att ditt barn skulle gilla när du väljer. Det är viktigt att potträningen blir positivt präglad.

Pottor i olika modeller

Välj bland pottor i olika modeller och fräscha färger från kvalitetsmärken som Babybjörn, Kaxholmen och Inovi. Kanske fastnar du för exempelvis för en bekväm pottstol eller den roligt designade pottan från Inovi som liknar ett flygplan med propeller framtill och vinge där bak. Babybjörns pottor kan du för övrigt mixa och matcha med deras toalettsitsar och pallar. Gemensamt för pottorna som vi valt ut till vårt sortiment är att de är utformade med stor eftertanke: stänkskydd fram, ergonomiska ryggstöd och smidiga att tömma och hålla rena. Om du vill kan du låta barnet vara med och välja.

Från pottor & pallar till tvättlappar & borstar

Utöver pottor, toasitsar och pallar hittar du allt annat som behövs till badrummet och skötbordet här i webbutiken. Passa också på att bekanta dig med våra övriga kategorier innan du genomför din beställning. Att gå på pottan är en av alla milstolpar som ditt barn har framför sig. Se till att vara redo och ordna det som ni behöver ha hemma. För visst är det sant som det är sagt - tiden går så fort. Välkommen som kund hos Babyworld – vi ser gärna att du kontaktar oss om du saknar något i sortimentet eller om det är något du undrar över.