Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Toasitsar

Dags att ta klivet från potta till toalett? En toasits underlättar när ditt barn ska börja gå på toa. Den ger bekvämare stöd och bättre sits för barnet som kan känna sig tryggare och sitta stabilt på toastolen. Här finner du genomtänkt utformade toasitsar för barn i olika utföranden, alla är lätta att rengöra. Välj bland toasitsar i plast från märken som Bumbo, Babybjörn, Themobaby och Kaxholmen till förmånliga priser. Prisgaranti gäller för det du handlar i vårt ordinarie sortiment.

Filtrera

Svart
Vit
Babybjörn
Bamse
Bumbo
Kaxholmen
My Carry Potty

Pris

12produkter

Stadiga toasitsar för små bakdelar

Toalettstolar är inte utformade för de minsta bakdelarna. Med en stadig toasits i plast gör du det enklare för ditt barn att gå på toa. I vårt sortiment hittar du toasitsar i flera prisklasser, alla funktionella och lätta att hålla rena och fräscha. Välj bland olika modeller från välkända märken som Babybjörn, Bumbo, Kaxholmen och Themobaby. Förvara toasitsen i ett skåp eller häng den på väggen nära toalettstolen så att den är snabbt åtkomlig när den behövs. När barnet vuxit till sig och klarar toalettbesöken utan sits kan du spara den och erbjuda yngre gäster som ska låna toaletten.

Från toasitsar till pallar & tvättlappar

Utöver toasitsar hittar du allt annat som behövs till barnfamiljens badrum här i webbutiken. Innan du beställer kan du med fördel se dig omkring bland våra övriga kategorier, och se om det är något du behöver. Från blöja till potta till toasits - det är många små milstolpar för det lilla barnet. Var förberedd med det som behövs omkring, så blir resan ännu roligare. Är det något du saknar i sortimentet, eller har du några frågor och funderingar? Tveka då inte att kontakta oss.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30