Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Pottor

Är det dags för ditt barn att lära sig gå på potta? Pottan är det naturliga steget att ta när det är dags att vänja sig av vid blöjor och istället lära sig att gå på toaletten. Här finner du ett stort utbud av pottor i olika utföranden och modeller som gör övergången lite smidigare. Utgå gärna från vilken typ av potta du vet/tror att ditt barn skulle gilla när du väljer. Det är viktigt att potträningen blir positivt präglad.

Filtrera

Grå
Gul
Rosa
Vit
Babybjörn
Bright Bots
Kaxholmen
Liewood
My Carry Potty

Pris

27produkter

Pottor i olika modeller

Välj bland pottor i olika modeller och fräscha färger från kvalitetsmärken som Babybjörn, Kaxholmen och Inovi. Kanske fastnar du för exempelvis för en bekväm pottstol eller den roligt designade pottan från Inovi som liknar ett flygplan med propeller framtill och vinge där bak. Babybjörns pottor kan du för övrigt mixa och matcha med deras toalettsitsar och pallar. Gemensamt för pottorna som vi valt ut till vårt sortiment är att de är utformade med stor eftertanke: stänkskydd fram, ergonomiska ryggstöd och smidiga att tömma och hålla rena. Om du vill kan du låta barnet vara med och välja.
 

Från pottor & pallar till tvättlappar & borstar

Utöver pottor, toasitsar och pallar hittar du allt annat som behövs till badrummet och skötbordet här i webbutiken. Passa också på att bekanta dig med våra övriga kategorier innan du genomför din beställning. Att gå på pottan är en av alla milstolpar som ditt barn har framför sig. Se till att vara redo och ordna det som ni behöver ha hemma. För visst är det sant som det är sagt - tiden går så fort. Välkommen som kund hos Babyworld – vi ser gärna att du kontaktar oss om du saknar något i sortimentet eller om det är något du undrar över.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16