Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Pallar

Pallar att stå på för mindre barn. När det är dags att på egen hand ta sig upp på toalettstolen och därefter nå upp till handfatet och tvätta händerna är en stadig pall ett måste. Ditt barn kommer också uppskatta hur lätt det går att lyfta och ställa den egna pallen på plats. Välj bland pallar i olika färger från klassiska kvalitetsmärket Babybjörn och beställ till förmånligt pris.

Filtrera

Blå
Grå
Gul
Orange
Rosa
Vit
Babybjörn
Liewood
My Carry Potty

Pris

14produkter

Barnpall/badrumspall för duktiga småttingar

Skona din egen rygg från belastande lyft. Med en stadig badrumspall kan ditt barn själv ta sig upp på toaletten, och nå handfatet för att tvätta händerna. Även om du kanske fortfarande behövs där intill kan barnet hissa ”kan-själv-flaggan” medan du sträcker på ryggen. Med gummifötter står pallen stadigt, och en lätt räfflad ovansida i gummi ger ett halkfritt underlag till barnets fötter. Babybjörn är ett klassiskt kvalitetsmärke, och deras barnpall finns i flera fina färger. Finns det flera toaletter där hemma, eller hälsar ni ofta på hos exempelvis mormor? Skaffa en extra pall. Vill du matcha med pottan och toasitsen? Du hittar allt i vårt breda sortiment för baby och barn.
 

Från pallar & pottor till borstar & tvättlappar

Utöver stabila pallar och pottor hittar du allt annat som behövs till badrummet och skötbordet här i webbutiken. Kika också bland våra övriga kategorier innan du beställer pallen till ditt barn, här hittar du som sagt det mesta. Välkommen som kund hos Babyworld.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30