Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Steps Matstol - Black/Black Beech Stokke

Steps Matstol - Black/Black Beech

Färg: Black/Black Beech
Steps Matstol - Black/Black BeechSteps Matstol - White / NaturalSteps Matstol - White / Hazy Grey
2 495 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Stokke Steps är en barnstol i skandinavisk design som kan användas redan från nyfödd om den används tillsammans med Stokke Steps Bouncer (babysitter). Den är ergonomisk, bekväm och funktionell - den perfekta matstolen från dag ett. Stolen kan kombineras med flera praktiska tillbehör såsom matbricka, babysits eller Bouncer babysitter (alla tillbehör köpes separat).

Från 0 år kan stolen användas tillsammans med Stokke Bouncer som är enkel att montera på stolen, indikatorer försäkrar att babysittern är korrekt monterad.

Från ca 6 mån kan stolen användas tillsammans med Stokkes steps babyset som både är ergonomisk, komfortabel och säkerställer att ditt barn sitter korrekt.

Från ca 3 års ålder kan barnet sitta på egen hand i stolen och det justerbara fotstödet garanterar att ditt barn sitter bekvämt. Fotstödet underlättar även för ditt barn att ta sig upp i stolen på egen hand!

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer