Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsele Mycarrier Magsele - Pink Mesh Stokke
Stokke
(0)

Bärsele Mycarrier Magsele - Pink Mesh

Färg: Pink Mesh
Bärsele Mycarrier Magsele - BlackBärsele Mycarrier Magsele - Grey MeshBärsele Mycarrier Magsele - BrownBärsele Mycarrier Magsele - Pink MeshBärsele Mycarrier Magsele - Red
1 099 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Stokke Bärsele Mycarrier för Mage. Ergonomiskt bärsele för att bära ditt barn på magen.

Ta den långa vägen hem! Stokke® MyCarrier är omsorgsfullt designad och ergonomiskt utvecklad för att erbjuda en skräddarsydd passform för mammor och pappor av alla storlekar liksom även åt ditt växande barn. Helt justerbar för rätt viktfördelning samt mjukvadderat bomullsmaterial gör bärandet till en lika angenäm upplevelse för såväl förälder som barn. Med intuitiva justeringar är ni redo för äventyr på nolltid. Stokke® MyCarrier har skapats så att ditt barn sitter rätt i alla lägen för att säkerställa en sund utveckling. När barnet är vänt mot föräldern eller bärs på ryggen, har det en bred sittställning och när barnet är vänt utåt, får det erforderligt stöd. Oavsett rörelse sitter ditt barn säkert och bekvämt. När du använder ryggselen får ditt nyfikna barn ett tillfälle att njuta av panoramautsikten över världen. Barnet sitter högt upp på din rygg och kan enkelt se och studera omgivningen. Alla delar av Stokke® MyCarrier är testade och certifierade i enlighet med Oeko-Tex® Standard 100, klass 1 för barnprodukter.

  • Justerbar för att säkerställa optimalt stöd och komfort för dig och ditt barn
  • Ergonomisk och skräddarsydd design där barnet kan placeras vänt inåt eller utåt
  • Bekräftad som en "höft-hälsosam" bärsele av International Hip Dysplasia Institute och medicinska experter
  • Oeko-Tex® Standard 100-certifierad

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer