Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
193 träffar
Populärast
Bitleksak Boll - Grön Nattou
Nattou
Bitleksak Boll - Grön
219 kr
Bitleksak Drake Baby Banana
Baby Banana
Bitleksak Drake
Outlet 30%
111 kr159 kr
Bitleksak - Orange Silli Chews
Silli Chews
Bitleksak - Orange
Outlet 30%
90 kr129 kr
+1
Visar 24 av 193 produkter

Bitleksaker för de små när tänderna börjar växa

När tänderna börjar komma ut så finns det inget bättre än att börja bita på olika saker. Det lugnar de kliande tänderna och är dessutom en underhållande aktivitet för de små barnen. Här på denna sida kan du hitta många olika bitleksaker för barn. De är gjorda i plast och finns i alla möjliga former och färger. Bitleksakerna som du hittar hos oss är naturligtvis barnsäkra. Ett tips är att lägga bitleksaken i kylskåpet en stund så att den blir kall. Du kommer snabbt att märka att ditt barn uppskattar att bita på den kalla bitleksaken. Hos oss på BabyWorld kan du hitta bitleksaker från många olika varumärken, exempelvis Sophie The Giraffe, Brio, Rätt Start och Meiya & Alvin. Beställ din bitleksak redan idag så ser vi till att du får hem ditt leksakspaket så fort det bara är möjligt.

Vanliga frågor

När kan man börja använda bitleksaker?

En bitleksak passar sig utmärkt för barn vars tänder är på gång eller som precis kommit. Detta brukar ske när barnet är cirka 6 månader gammal. Bitleken går dock utmärkt att använda från och med att barnet bara är ett par månader också – för rolighetens skull! Bitleksaken hjälper till med vad som kan kännas som obehag i munnen under tandsprickning.

Kan man ha en bitleksak i vatten?

Absolut! Eftersom många av bitleksakerna är gjorda av plast kan de med fördel följa med till badet. Att få kasta, bita, skoja och leka i vattnet med badleksaker är alltid roligt, både för barnet och för dig. Oavsett vilken badleksak eller bitleksak du väljer kan du räkna med att den kommer att bli populär och hålla hög kvalitet.

Lär sig barnet något av att leka med en bitleksak?

Barnleksaker är viktigare än vad man tror. Genom att leka med sina leksaker får barnen öva upp sin finmotorik, börjar lära sig mer om färger och former, bli mer intresserade av sin omgivning och de får ha roligt.

Hur gör man rent en bitring?

Efter användning av en bitring går det bra att med hjälp av varmt vatten och diskmedel göra rent den.