Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bitleksak I Presentbox Sophie La Girafe
Bitleksak I Presentbox Sophie La Girafe
Bitleksak I Presentbox Sophie La Girafe

Bitleksak I Presentbox

249 kr
Online
Tillfälligt slut i lager
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Sophie The Giraffe Presentask är perfekt som barnets första sinnesutvecklande bitleksak och leksak. Sophie är en klassisk leksak som är gjord av 100 % naturligt gummi och målad med livsmedelsfärger. Giraffen verkar lugnande och tröstande för din bebis, speciellt när den lille håller på att få tänder. Sophie La Girafe stimulerar ditt barns alla sinnen och bidrar till utveckling;


Synen: Den unika designen med ljusa och mörka fläckar stimulerar ditt barn visuellt i och med de spännande kontrasterna. Ditt barn känner lätt igen giraffen och Sophie blir snabbt en välbekant vän.

Hörsel: När man trycker på giraffen hörs ett pipande som underhåller barnet, stimulerar hörseln samt ökar dess förståelse för orsak och verkan.

Smak: Giraffen är mycket flexibel och är perfekt för att lugna barnets tandkött när tänderna börjar komma. Sophie är helt säker att tugga på.

Känsel: Sophie the Giraffe är i perfekt storlek för ditt barns små händer att greppa. Hon är lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för ditt barn att hålla i. Hon är mjuk att känna på och verkar lugnande.

Lukt: Sophie The Giraffe är väldigt enkel för ditt barn att identifiera utifrån sin speciella doft som kommer ifrån Hevea trädet (naturligt gummi).

En söt giraff som alla barn älskar och är 100 % säker för din älskling!

-Rengörs med en fuktad trasa.
-Fri från BPA och Ftalater.

Rekommenderad ålder: Från 0 månader.
Mått: 18 cm hög.
Material: 100 % naturligt gummi.
Obs! Doppa ej i vatten, koka eller sterilisera – Förvara torrt då Sophie inte används!

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig