Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
93 träffar
Populärast
Visar 24 av 93 produkter

Personlig doppresent till pojke eller flicka

Doppresenter till bra priser! Dopet är en fin religiös tradition som fortfarande lever i allra högsta grad. Det beror mycket på att själva ceremonin är vacker och att flera nära och kära ofta deltar. En del av denna fina tradition är att ge barnet doppresenter. Att välja ut en passande doppresent till pojke eller flicka kan vara lite svårt. Här på denna sida har vi samlat bra doppresenter som du kan välja mellan. Det kan handla om fina keramikfigurer och roliga sparbössor till avtryckslera för hand och fot. Just avtrycksleran är en lite mer personlig doppresent.

Doppresent i form av en tavla med foto

Ett bra tips på en fin doppresent är våra vackra ramar. Det är inte bara själva ramen som är det viktiga här utan fotot inuti ramen. Har du en bra bild som du har tagit med mobilen passar den säkert utmärkt att skriva ut. Ett tips är att välja en lite mindre ram ifall du inte tycker att bildkvalitén är så hög. På mindre utskrifter märks det inte lika tydligt. Att få hem en ram är alltid lite skoj men att få ett inramat foto med barnet eller hela familjen är mycket mer uppskattat. I slutändan är det dock tanken som räknas. Oavsett vilken doppresent du väljer att ge bort blir alla säkerligen glada.Kom ihåg att en doppresent inte måste vara en av de produkter som du hittar här på denna sida. Du kan med fördel kolla in alla våra andra produkter också för att hitta passande presenter. Vi på BabyWorld har samlat in alla möjliga barnprodukter, från leksaker till filtar till bärselar, amningskläder och mycket mer.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer