Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
19 träffar
Populärast
Visar 19 av 19 produkter
1

Speldosor baby & barn

Speldosor med vackra melodier kan både hjälpa att få din baby lugn och trygg, men kan också väcka kreativiteten hos den lilla. För vem gillar inte härlig musik? De är utmärkta att hänga över barnet när den ligger i barnvagnen eller spjälsängen för att fånga hens uppmärksamhet. Vill du göra blöjbytet smidigare är de även ett bra tillbehör att placera vid skötbordet. Hos oss hittar du ett sortiment med mjuka och färgglada speldosor för ditt barn i en mängd fina och igenkännliga designer.

Speldosor håller ditt barn lugn och trygg

Om du är ute efter fina speldosor till din baby har du kommit rätt. Här hittar du en mängd olika alternativ i stilar som ditt barn garanterat kommer känna igen. Vad sägs om Babblarna, Mumin eller Pingu? Välj favoritkaraktären och det kommer garanterat göra barnet glad och lugn. Vi har även mjuka alternativ i form av söta djur, stjärnor eller sovande moln som kom-mer göra din baby redo för en god natts sömn. En speldosa i form av en liten figur är enkel att alltid ha med sig i skötväskan för att ta fram när den behövs. Väljer du däremot en mu-sikmobil är den utrustad med flera figurer som snurrar runt ovanför spjälsängen vilket kan fungera ytterligare rogivande.

Välj bland olika typer av speldosor för baby och barn

Speldosorna är enkla att använda och musiken sätts igång genom att du drar i snöret. En klassisk speldosa i form av en ask eller karusell vrider du istället upp med det lilla vredet. Hos oss hittar du även alternativ som också fungerar som nattlampa. Med en sådan slår du tre flugor i en smäll - gullig figur, vacker musik och mysig belysning. På så sätt kan du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för en god natts sömn. Välkommen in att handla din speldosa online eller i någon av våra fysiska butiker!