Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
55 träffar
Populärast
Zoe Speldosa - Grå Zazu
Zazu
Zoe Speldosa - Grå
287 kr
Zoe Speldosa - Blå Zazu
Zazu
Zoe Speldosa - Blå
335 kr
Zoe Speldosa - Rosa Zazu
Zazu
Zoe Speldosa - Rosa
265 kr
Speldosa Hund Jabadabado
Jabadabado
Speldosa Hund
199 kr
Musikleksak - Pig Konges Slöjd
Konges Slöjd
Musikleksak - Pig
Outlet 30%
279 kr399 kr
Speldosa Rainbow Sebra
Sebra
Speldosa Rainbow
209 kr
Speldosa Katt Jabadabado
Jabadabado
Speldosa Katt
199 kr
Musikleksak - Tractor Konges Slöjd
Konges Slöjd
Musikleksak - Tractor
Outlet 30%
279 kr399 kr
Musikmobil Stjärna - Dark Rose Filibabba
Filibabba
Musikmobil Stjärna - Dark Rose
Outlet 30%
209 kr299 kr
Speldosa Nyckelpiga Sebra
Sebra
Speldosa Nyckelpiga
339 kr
Visar 24 av 55 produkter

Speldosor baby & barn

Speldosor med vackra melodier kan både hjälpa att få din baby lugn och trygg, men kan också väcka kreativiteten hos den lilla. För vem gillar inte härlig musik? De är utmärkta att hänga över barnet när den ligger i barnvagnen eller spjälsängen för att fånga hens uppmärksamhet. Vill du göra blöjbytet smidigare är de även ett bra tillbehör att placera vid skötbordet. Hos oss hittar du ett sortiment med mjuka och färgglada speldosor för ditt barn i en mängd fina och igenkännliga designer.

Speldosor håller ditt barn lugn och trygg

Om du är ute efter fina speldosor till din baby har du kommit rätt. Här hittar du en mängd olika alternativ i stilar som ditt barn garanterat kommer känna igen. Vad sägs om Babblarna, Mumin eller Pingu? Välj favoritkaraktären och det kommer garanterat göra barnet glad och lugn. Vi har även mjuka alternativ i form av söta djur, stjärnor eller sovande moln som kom-mer göra din baby redo för en god natts sömn. En speldosa i form av en liten figur är enkel att alltid ha med sig i skötväskan för att ta fram när den behövs. Väljer du däremot en mu-sikmobil är den utrustad med flera figurer som snurrar runt ovanför spjälsängen vilket kan fungera ytterligare rogivande.

Välj bland olika typer av speldosor för baby och barn

Speldosorna är enkla att använda och musiken sätts igång genom att du drar i snöret. En klassisk speldosa i form av en ask eller karusell vrider du istället upp med det lilla vredet. Hos oss hittar du även alternativ som också fungerar som nattlampa. Med en sådan slår du tre flugor i en smäll - gullig figur, vacker musik och mysig belysning. På så sätt kan du ge ditt barn de bästa förutsättningarna för en god natts sömn. Välkommen in att handla din speldosa online eller i någon av våra fysiska butiker!