Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
259 träffar
Populärast
Visar 24 av 259 produkter

Babyfiltar & plädar, mjuka & mysiga filtar för såväl barn som bebis

Babyfiltar och plädar erbjuder värme, trygghet och komfort. På denna sida hittar du små filtar och plädar som passar sig perfekt under blöjbyten, amningsstunder och små sovstunder. De finns där för att ge en känsla av hem och säkerhet, oavsett var äventyret tar barnet. Babyfiltar och plädar finns i en mängd olika material, inklusive den mjukaste bomull, varma fleece och mysiga plysch.

Barn- och babyfiltar är inte bara behagliga mot känslig hud, de skapar en kärleksfull och trygg miljö för de små också. Föräldrar kan vara säkra på att deras barn känner sig bekväma oavsett om de används under vila, som en mysig snuttefilt eller en extra lager under promenader i vagnen. Många föräldrar inser också den tröstande roll som babyfiltar och plädar kan spela under de tidiga åren. De blir en del av en barnets dagliga rutin och skapar en förtrolig bindning. Och när barnet växer och utforskar världen, blir dessa filtar och plädar pålitliga följeslagare under bilresor, flygresor och andra äventyr.

Babyfiltar och plädar är mer än bara tyg - de är en källa till trygghet, kärlek och tröst. De är små bitar av magi som omsluter barnet med värme och skapar minnen som varar livet ut. Så, oavsett om det är en natt i spjälsängen eller en dag i parken, är babyfiltar och plädar alltid redo att välkomna barnet med en kram av kärlek och komfort.

Vanliga frågor

Vad är en babyfilt?
En babyfilt är en liten filt av mjukt material som används för att hålla spädbarn varma och bekväma.
Vad är en pläd?
En pläd är en större filt eller tygstycke, oftast gjord av tyg som fleece eller ull, som används för att hålla barn varma.
Finns det olika storlekar på babyfiltar och plädar?
Ja, det finns babyfiltar i olika storlekar, från små till större modeller som liknar plädar.
Vilken typ av babyfilt är bäst för sommaren?
För sommaren är tunnare babyfiltar, som tillverkats av bomull eller bambu, vanligtvis bäst för att undvika överhettning.