Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
17 träffar
Populärast
Visar 17 av 17 produkter
1

Fleecefiltar & fleeceplädar för baby

Få en värmande mysstund i barnvagnen med vårt breda utbud av fleecefiltar och fleeceplädar. De mysigaste fleecefiltarna hittar du hos oss på Babyworld – vi har samlat ett brett sortiment av varumärken som Angel of Sweden, Elodie Details, Mini Dreams och många fler. Fleecefilt är en mjuk och gosig filt som lämpar sig bäst under kyliga dagar eller som tröstande snuttefilt i sängen. Som småbarnsförälder är en väl medveten om att en inte kan få för många filtar hemma – så passa på att hitta din favorit! 

Vanliga frågor

Vad är skillnaden på en filt och en pläd?
Den största skillnaden på en filt respektive pläd är att de är vävda på olika sätt. En pläd är ofta något lösare vävd tillskillnad från en filt som är lite fastare. En pläd har i många fall även fransar, medan en filt har sydda kanter.
Hur ofta behövs en filt tvättas?
Det rekommenderas att tvätta filtar samt plädar en gång var tredje månad. När det kommer till filtar som används av barn finns det dock stor risk för eventuellt spill och kladd och då kan det komma att behövas oftare – men det vet du nog bäst som förälder själv. Var däremot noga med att följa tvättrådslappen.