Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
62 träffar
Populärast
Visar 24 av 62 produkter

Upptäck våra mångsidiga babysitters och gungor

Att skapa en trygg och underhållande miljö för din bebis har aldrig varit enklare än med vårt varierade utbud av babysitters och gungor. Våra produkter är utformade för att erbjuda både komfort och nöje för din lilla älskling, vilket ger dig möjlighet att enkelt integrera dem i vardagslivet. Våra babysitters och gungor är inte bara praktiska, de är också designade med barnets behov i åtanke. Dina små kan bekvämt sitta eller ligga medan de utforskar världen omkring dem. Den mångsidighet som erbjuds av dessa produkter gör det möjligt för barnet att vara med överallt, oavsett om du gör sysslor runt huset eller bara vill vara nära.

Vi på BabyWorld inser att varje familj och varje baby är unik, och därför erbjuder vi babysitters och gungor i olika prisklasser och med olika funktioner.

Från grundläggande, gungande modeller till avancerade babysitters med leksaker och avslappnande ljudalternativ – vi har något för alla.

Vanliga frågor

När kan jag börja använda en babysitter för mitt barn?
En babysitter kan användas från och med att bebisen är nyfödd. Dock skiljer sig rekommendationerna på hur länge babysittern bör användas - så följ respektive tillverkares inrådan.
Finns det viktbegränsningar för babysitters?
Ja, varje babysitter har en rekommenderad viktkapacitet. Följ tillverkarens riktlinjer för att säkerställa korrekt användning.
Vad är den bästa åldern för att sluta använda en babysitter?
Det beror på barnets utveckling och rörlighet. När barnet kan sitta upp på egen hand och visa intresse för att röra sig, kanske det är dags att sluta använda babysittern och övergå till andra säkra sittalternativ. Det är alltid av ytterska vikt att även följa tillverkarens riktlinjer.
Är det säkert att använda en babysitter på bord eller förhöjda ytor?
De flesta babysitters är avsedda för användning på golvet. Använd därmed inte babysittern på höga ytor för att undvika fallrisker.