Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
597 träffar
Populärast
Visar 24 av 597 produkter

Nappar för små barn - köp nappar billigt online till din baby

Nappar och tillbehör till nyfödda barn kan för vissa familjer kännas livsviktigt. Många barn älskar sina nappar och finner oftast tröst genom dem. Här på denna sida har vi på BabyWorld samlat alla våra olika nappar och napptillbehör. Du hittar ett flertal olika nappar från varumärken som Elodie Details, Mam, Nuk, Tommee Tippee och många fler. Vissa nappar kommer i större paket och andra kan du köpa helt separat. Hos oss hittar du både vardagliga slit och släng-nappar samt lite lyxigare nappar – båda perfekt för att ge bort i present. Oavsett vilken napp du väljer kan du räkna med att barnet kommer att bli glatt överraskad.

Vanliga frågor

Vad skiljer en silikon respektive latexnapp?
Silikon är en hållbar och miljövänlig plast. Silikon är transparent, syntetiskt samt lukt- och smakneutralt. Latex är ett naturmaterial som är mer elastiskt och slitstarkt än silikon och är något tåligare när det kommer till vassa små barntänder. Materialen har olika lång livslängd – så kika noga på respektive förpackning.
Är det nödvändigt med en napphållare?
Absolut! Barn har en tendens att spotta ut nappen när du minst anar det. Genom napphållaren slipper du plocka upp nappen från marken när ni är ute och går en promenad. Dessutom blir det lättare att hålla reda på napparna när ni är på besök någonstans eller på förskolan. Vi har många olika napphållare med clips som du sätter fast i barnets överdel.
Hur länge kan en och samma napp användas?
Av hygieniska skäl bör en napp inte användas i mer än några månader. Innan dess är det viktigt att se över nappen innan den används – främst om den lilla fått tänder som kan komma att orsaka skada. Varje förpackning har även ett bäst före-datum du bör förhålla dig till.
Vad är fördelen med napp?
Napp är först och främst ett bra hjälpmedel för att öka mellanrummen mellan den lillas måltider. Nappen kan även hjälpa till med att få barnet att somna själv, samt på natten om hen vaknar och behöver somna om.