Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
75 träffar
Populärast
Visar 24 av 75 produkter

Napphållare och nappband

Napphållaren är ditt barn och nappens bästa vän. Napphållaren hjälper dig att hålla koll på ditt barns napp så den aldrig försvinner ur ens sikt och alltid finns nära till hand. Napphållarens ring för du över nappens sköld samt fäster på ditt barns plagg, lekmatta, eller i snuttefilten. Hos Babyworld finner du många olika varianter och varumärken för att du ska hitta just din favorit.

Nappband, napphållare med gosedjur eller snuttefilt och bitvänliga napphållare

Att en napphållare är ett utomordentligt sätt att alltid ha koll på vart nappen befinner sig kan nog alla som testat dem skriva under på. Hos oss hittar du napphållare i många olika varianter. Här hittar du napphållare med pärlor i trä och silikon som också fungerar som bitleksaker. Att bita på dessa lindrar ömmande tandkött vid tandsprickning. Vi har också ett flertal fina napphållare som sitter på en snuttefilt som ditt barn kan gosa med för extra tröst. Här köper du populära napphållare från Livly och danska Konges Slöjd. Mushie, Elodie Details och Fillibabba erbjuder många trendriktiga napphållare som matchar ditt barns kläder perfekt, oavsett säsong!

Handla napphållare online

I vårt breda utbud av napphållare och andra populära babyartiklar online kan du som kund shoppa i lugn och ro, i ditt eget hem. Vi erbjuder alltid babyprodukter med hög kvalitet och våra inköpare har finkammat marknaden på de allra finaste produkterna.