Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
55 träffar
Populärast
Visar 24 av 55 produkter

Upptäck bekväma skötbäddar

En absolut nödvändighet under barnets första tid i livet är skötbädden. Blöjbyten är en stor del av vardagen för småbarnsföräldrar – så välj en skötbädd med ett vackert mönster som bebisen ligger skönt på. Hos oss hittar du skötbäddar i flera varianter och storlekar och de fungerar att använda till de flesta skötbord. Här kan du även hitta skötbäddsöverdrag och separat skötbordsdyna.

Vi erbjuder ett brett urval av söta motiv och mönster för våra skötbäddar, så du kan anpassa dem efter din smak och stil. Så oavsett om det är ditt första barn eller om du redan är en erfaren förälder, är vi här för att hjälpa dig göra bebistiden så bekväm och praktisk som möjligt.

Eftersom du även kan köpa separata skötbäddsöverdrag kan du såklart även enkelt tvätta själva överdraget vid behov. För dem som har flera barn kan det vara klokt att överväga att byta ut bädd alternativt klädsel med tiden.

Vanliga frågor

Vad är syftet med en skötbädd?
Syftet med en skötbädd är att skapa en ren och bekväm yta för att byta blöjor, klä på och av barnet samt utföra andra vårduppgifter.
Vilka egenskaper bör jag leta efter i en skötbädd?
Bra skötbäddar är vadderade, enkla att rengöra, och har en yta som är mjuk och bekväm för barnet.
Finns det portabla skötbäddar?
Ja, hos oss på BabyWorld hittar du flertalet portabla skötbäddar som du enkelt kan ta med i skötväskan. Perfekt för blöjbyten på språng, förutsatt att ytan är stabil och säker.
Kan jag använda en skötbädd utan ett skötbord?
Ja, du kan använda en skötbädd på en stabil yta som ett bord eller en bänk om det är säkert och bekvämt för både dig och barnet.
Kan jag använda en skötbädd utan ett skötbord?
Ja, du kan använda en skötbädd på en stabil yta som ett bord eller en bänk om det är säkert och bekvämt för både dig och barnet.
Vad är skillnaden mellan en skötbädd och en dyna?
En skötbädd är en komplett dyna med vaddering, medan en skötbordsdyna är oftast enbart ett avtagbart överdrag som placeras ovanpå skötbordet.
Finns det olika storlekar på skötbäddar?
Ja, skötbäddar finns i olika storlekar för att passa olika skötbord och ytor. Kika i respektive produktbeskrivning för specifika mått.