Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

UV-dräkt

De allra flesta av oss drömmer om långa härliga dagar ute i solen. Dagar fyllda med sandslottsbyggen, svalkande dopp och avkopplande promenader med samlande av snäckor och fina stenar. Med en praktisk UV-dräkt till barnen är långa utedagar i solen möjliga. Här har vi samlat snygga och effektiva UV-dräkter från alla ledande tillverkare i olika utföranden och modeller. Vi hoppas att du ska hitta det just det som du söker!

Filtrera

IA BON
Liewood
Lindberg
Mini Rodini
Piikaboo
Playshoes
Small Rags
Sunseal
Swimpy

Pris

73produkter

Något för alla!

Oavsett om du gillar söta volanger, leopardmönster, klassiskt randigt, coola tryck eller räknar dig som ett modelejon med koll på de senaste trenderna så är vi säkra på att du kommer att hitta något som du gillar i vårt breda utbud av skyddande UV-dräkter till barn. Här hittar du dräkter med korta eller långa ärmar och ben samt baddräkter med effektivt UV-skydd. Scrolla runt och välj bland kända varumärken som Liewood, Mini Rodini, IA BON, Swimpy, Piikaboo med flera! Hos flera av våra leverantörer kan du köpa matchande solhattar i samma fina material.


Fler fördelar med UV-dräkter

UV-dräkter till barnen fungerar även som badkläder. De är tunna och lätta och tynger inte ner när de blir blöta. Dessutom torkar materialet supersnabbt och andas. Utbudet på marknaden har vuxit de senaste åren och det finns många fina modeller och mönster att välja bland. I vårt utbud hittar du allt från hela dräkter till badbyxor, baddräkter, shorts, tröjor, solhattar och badskor med ett effektivt UV-skydd. Om du tvekar mellan två storlekar så välj den större då badkläder generellt är något mindre i storlek. Tänk på att alltid följa tvättrådet på plagget så blir livslängden desto bättre.  

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16