Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Solhattar

Glöm inte bort barnets huvud, nacke och öron när du planerar ditt inköp av UV-kläder. En solhatt med högsta UPF, 50+, skyddar barnens känsliga och ömtåliga hud på huvudet, i nacken och på öronen. UV-hattarna har oftast en liten skärm och ett längre bakstycke som hänger ner på ryggen så att hela nacken är täckt. Hattarna går utmärkt att ha på sig i vattnet då de är gjorda i ett snabbtorkande material och matchas fint med UV-kläder från samma märke!

Filtrera

Lila
Röd
BabyMocs
Elodie
Geggamoja
IA BON
Konges Slöjd
Liewood
Lindberg
Livly
Mini Rodini
Nordic Label
Playshoes
Small Rags
Sunseal
Swimpy

Pris

108produkter

Högsta möjliga skydd

Både små och stora barn har känslig hud. För mycket sol i unga år kan leda till hudförändringar i vuxen ålder, det är därför som det är så viktigt att skydda barnen och se till att de inte bränner sig. Glöm inte bort att skydda ditt barns huvud, nacke och ansikte med en UV-hatt som effektivt filtrerar bort solens skadliga strålar. Tyget agerar som en sköld mot solens strålar, med högsta möjliga UV-skyddsfaktor, UPF 50+. UV-hattarna finns i många fina färger och mönster och matchas lätt med UV-plagg från samma märke. Hattarna är tillverkade i mjukt och stretchigt material som torkar snabbt och kan användas både i vattnet och på land.


Handla UV-kläder online med snabb leverans

I vårt utbud hittar du allt från hela dräkter till badbyxor, baddräkter, shorts, tröjor, solhattar och badskor med ett effektivt UV-skydd. Tänk på att alltid följa tvättrådet på UV-plagget så blir livslängden desto bättre. Hos oss handlar du tryggt med snabb leverans. Har du frågor om något är du varmt välkommen att kontakta våra duktiga medarbetare i vår kundtjänst. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16