Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Badskor & UV skor

Ett par UV-badskor skyddar inte enbart fötternas fotsulor från het sant, vassa stenar och snäckskal utan skyddar även fötternas ovansida mot solens skadliga strålar. Huden på fötterna är ofta extra känslig och det är lätt att bränna fötterna i solen utan skydd. Våra badskor är mjuka och bekväma att ha på sig och passar även som badskor att bära i badhuset då de har en undersida som motverkar att barnet halkar.

Filtrera

Konges Slöjd
Liewood
Playshoes
Swimpy

Pris

32produkter

Multifunktionella badskor

I vårt stora utbud av praktiska badkläder med UV-skydd ingår även badskor. Ett par bra badskor är mjuka och sköna att bära, både på stranden och i vattnet. De ska skydda fötterna mot vassa stenar och het sand. Att de dessutom skyddar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar är också viktigt då huden på fötterna ofta är extra känslig. Oftast hålls ju fötterna dolda från solljus genom att vi bär strumpor och skor större delen av året. Högsta möjliga solskyddsfaktor UPF 50+ innebär att 98% av solens skadliga strålar filtreras bort. De flesta badskor har en fiffig undersida som ger ett bra halkskydd, detta gör dem även idealiska att använda i badhus eller runt den blöta poolkanten där ytorna ofta blir hala.


Flera olika modeller

Oavsett om du väljer en modell som mer liknar en strumpa i sitt utförande eller en modell som ser ut mer som en sko i sin design så håller dessa UV-badskor skor vad de lovar. Här hittar du UV-badskor i många fina modeller med läckra motiv och fina färger. De är lätta att ta på och av, materialen torkar snabbt och de skyddar effektivt ditt barns känsliga fötter. Här klickar du smidigt hem badskor till dina barn med trygg och snabb leverans. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16