Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Badblöjor

Med ett par badblöjor eller blöjbadbyxor kan du låta familjens minsting bada tryggt i poolen utan att bekymra dig om ovälkomna överraskningar. Badblöjor kan användas med eller utan badblöja under och motverkar effektivt oönskat läckage. Våra badblöjor sitter bekvämt och passar lika bra till babysimskolans pool som till bad i havet. I vårt stora utbud hittar du badblöjor från alla ledande märken i många fina färger och mönster.

Filtrera

Aquarapid
Babblarna
Geggamoja
Liewood
Lindberg
Mini Rodini
Playshoes
Strooem
Swimpy

Pris

80produkter

Perfekt passform och miljövänligt alternativ

Oavsett om ni ska besöka simhallen eller doppa er i havet så känns det bra att veta att barnets badbyxor håller tätt. Med hjälp av mjuk elastisk resår runt barnets ben, reglerbar dragsko i midjan och en fodrad insida håller våra badblöjor tätt med en perfekt passform. Den fodrade insidan är förstärkt och fångar upp små olyckor.


Genom att använda badblöjor som kan användas om och om igen (istället för en engångs-variant) sparar du både pengar och miljön. Våra utvalda badkläder håller genomgående hög kvalitet och är testade för att klara blekning av klorerat vatten, vi rekommenderar ändå att du tar hand om dem på allra bästa sätt. Läs tvättrådet som du hittar i badbyxan så håller den längre.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30