Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bad & Uv Kläder

Skydda barnens hud med UV-kläder
Barn är ömtåliga och har väldigt känslig hud, särskilt om de exponeras för starkt solljus. Man behöver inte åka utomlands för att bränna sig i solen, även den svenska vårsolen kan vara farlig. Se till att skydda dina barns hud med smarta och bekväma UV-kläder. I vårt utbud av uv kläder barn kan du hitta allt från heltäckande plagg till sköna badkläder för barn och baby. Alla skyddar huden mot solens skadliga UV-strålar.

Filtrera

Baddräkt
Bikini
Badbyxor
Badrockar
Badblöjor
Badskor & UV skor
UV-dräkter
Solhattar
Badponcho & Badcape
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Svart
Vit
Aquarapid
Babblarna
Elodie
Filibabba
Garbo&Friends
Geggamoja
IA BON
Jollein
Kavat
Konges Slöjd
Liewood
Lindberg
Livly
Mini Dreams
Mini Rodini
Ng Baby
Piikaboo
Pippi
Playshoes
Quokkababy
Sebra
Slipstop
Small Rags
Smallstuff
Stokke
Strooem
Summerville
Sunseal
Swimpy
Vinter & Bloom

Pris

577produkter

Fina badkläder för baby och barn

En anledning till varför det är extra viktigt att skydda barnen mot solen beror på att man lättare kan utsättas för hudcancer om man bränner sig illa som ung. Med andra ord – ta det säkra före det osäkra! Våra UV-kläder för baby och barn finns i mängder av modeller och storlekar. Förutom sköna badtröjor och kepsar kan du även hitta badbyxor, baddräkter och badrockar.


När den svenska sommaren äntligen kommer finns det inget bättre än at få vistas utomhus med familjen. Kanske gillar ni att grilla? Eller sitta i solen och dricka saft? Klart ni ska göra det! Se bara till att dina barn har på sig sköna och praktiska UV-kläder. Förutom att du hittar badkläder för barn och smarta kläder och tillbehör så finns här även UV-kläder för bebis. Även minstingen behöver såklart skyddas från solen. Satsa på en keps eller solhatt också så ansiktet inte blir bränt. Här finns jättefina kepsar med tyg som täcker nacken, ett område som annars kan vara väldigt utsatt för solen. Oavsett om du letar efter nya UV-badkläder till barnen eller UV-badkläder till baby kan du garanterat hitta något som passar. Du kan välja mellan många olika prisklasser och plagg. Låt sommaren börja!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30