Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Badbyxor


Sommartid kan ett par badbyxor vara det enda ditt barn har på sig under större delen av dagen. Just därför är det viktigt att hitta en byxa som inte bara är snygg utan även har en skön passform som låter ditt barn röra sig fritt och obehindrat. Gärna med hög solskyddsfaktor i ett snabbtorkande material som andas. Här hittar du precis just det! Välj bland många olika modeller i fina mönster och mjuka material.

Filtrera

Aquarapid
Geggamoja
IA BON
Liewood
Mini Rodini
Playshoes
Swimpy

Pris

71produkter

Stort utbud av badbyxor

Oavsett om du letar efter badshorts, badbyxor med längre ben eller det senaste badmodet tror vi att du kommer att hitta vad du söker här. I vårt sortiment av badbyxor hittar du populära märken som bland andra Mini Rodini, Liewood och Swimpy. Alla med skyddande solskydd så att du som förälder inte behöver oroa dig att din älskling ska bränna sig i solen. Komplettera med en bra solcrème för barn och se till att ta pauser i skuggan emellanåt.


Eftersom barn älskar att röra på sig, både i vattnet och på land, är det viktigt att köpa badbyxor som sitter bra och tillåter stor rörelsefrihet. I vårt utbud hittar du badbyxor som inte blir tunga i vattnet och som kan regleras i midjan med hjälp av knytband för perfekt passform. Likaså är ett material som torkar snabbt att föredra. Här hittar du badbyxor med längre ben, byxor i luftig shortsmodell och badkläder med mjuk och skön stretch.


Matchande tröjor, solhattar och baddräkter

Från flera av våra tillverkare hittar du matchande baddräkter, bikinis och solhattar så att du kan syskonmatcha barnen i familjen. Likaså finns matchande överdelar till flera av badbyxorna.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30